Video: Viikon takaisen kärkiottelun kooste julki – näin EräViikingit löylytti Indiansia

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

EräViikingit ja Indians mittelivät viime viikolla paremmuudesta miesten Salibandyliigassa. Ensiksi mainittu voitti ottelun loppulukemin 11-1.

EräViikinkien pistenikkarina hääri 3+3 iskenyt Tero Tiitu. Tehot 2+1 naulannut Perttu Puska onnistui myös pisteiden valossa ottelussa. EräViikiingit johtaa tällä hetkellä Salibandyliigaa, ja fuusioseura on voittanut seitsemän ottelua ensimmäisestä kahdeksasta. Indians on ehtinyt valahtaa viikossa viidenneksi, vaikka pistemenetys oli joukkueelle kauden ensimmäinen. Indians ja Steelers ovatkin ainoat joukkueet, jotka ovat esiintyneet vasta kuudessa ottelussa tällä kaudella.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

3 comments

  1. On edelleen jännä tämä EräViikinkien tiedotuksen valitsema linja olla merkitsemättä vastustajan maalintekijää ja syöttäjää näihin koosteisiin. Eihän se hirveän iso asia ole, tietystikään, mutta jää siitä silti vähän huono maku.

  2. Otanpas sanani takaisin välittömästi. Siellähän näkyi! Olen melkein täysin varma, että alunperin sitä ei ollut, kun Twitterin kautta toissapäivänä koosteen bongasin. Mutta joka tapauksessa, vilpittömät pahoittelut ylläolevasta.