Welhojen voittoputki testissä, liigassa Tampereen paikallisottelu – katso viikonlopun ohjelma

Koovee lähtee Tampereen paikallisotteluun 6–0-tappio niskassaan. Kuva: Juhani Järvenpää

Koovee lähtee Tampereen paikallisotteluun 6–0-tappio niskassaan. Kuva: Juhani Järvenpää
Koovee lähtee Tampereen paikallisotteluun 6–0-tappio niskassaan. Kuva: Juhani Järvenpää

Tänä viikonloppuna pelataan jokaisessa salibandyn pääsarjassa, ja otteluita on kaiken kaikkiaan yli 20. Tarjolla on myös kaksi nettilähetystä miesten Salibandyliigasta.

Vasta kaksi ottelua tällä kaudella liigassa pelannut Classic ahkeroi viikonloppuna tuplasti, kun perjantaina se kohtaa Loimaalla TPS:n. Lauantaina puolestaan ISTV esittää lähetyksen Tampereen paikalliskamppailusta, kun Koovee isännöi Classicia Spiral-hallilla.

Heikosti kauden aloittaneella Kooveella on tuossa ottelussa mahdollisuus korjata kurssiaan. Viikolla Koovee kärsi kirvelevän 6–0-tappion Westend Indiansin vieraana.

Miesten Divaria alkukaudella hallinnut SB Welhot ei ole toistaiseksi hävinnyt vielä yhtään ottelua. Viikonloppuna kuopiolaiset joutuvat niin ikään kahdesti testiin, kun joukkue saa vieraita Pohjanmaalta. Lauantaina vastaan asettuu SB Vaasa ja sunnuntaina Blue Fox.

Welhojen kapellimestaria on alkukaudella tehopisteissä heiluttanut Pauno Kajoksinen, joka on neljän ottelun jälkeen kerännyt pisteet 3+8=11.

Naisten Salibandyliigassa suurin osa joukkueista on pelannut vasta kaksi ottelua. Yksi viikonlopun ennakkoon kovimmista kamppailuista on SB-Pron ja Rankkojen Ankkojen välinen vääntö. Oululainen SSRA joutuu lähtemään viikonlopun vieraskiertueelle ilman pistelinkoaan Emmi Niemelää. SSRA:n muutoksenhaku Niemelän pelikiellosta ei muuttanut alkuperäistä tuomiota, ja näin ollen hyökkääjä huilaa SB-Pro- ja M-Team-ottelut.

Alle on listattu tulevan viikonvaihteen salibandyn pääsarjaottelut.

Perjantai 7.10.

Miesten Salibandyliiga:
18:30 Classic-TPS VeikkausTV
18:30 Oilers-Steelers

Naisten Salibandyliiga:
18:30 EräViikingit-NST

Lauantai 8.10.

Miesten Salibandyliiga:
15:00 OLS-LASB
17:00 M-Team-SPV
18:00 Koovee-Classic ISTV
18:30 Happee-EräViikingit

Naisten Salibandyliiga:
14:00 SB-Pro-SSRA
18:00 O2-Jyväskylä-Steelers
18:30 PSS-Happee

Miesten Divari:
17:00 LeBa-NJ
18:00 SB Welhot-SB Vaasa
18:00 NST-Blue Fox
18:00 ÅIF-FBC Turku

Sunnuntai 9.10.

Miesten Salibandyliiga:
17:00 SPV-SalBa
18:00 LASB-M-Team

Naisten Salibandyliiga:
13:45 M-Team-SSRA
17:00 EräViikingit-Happee

Miesten Divari:
14:00 NST-SB Vaasa
18:00 SB Welhot-Blue Fox
18:30 HIFK-Karhut

6 comments

  1. Saahan se Kajoksinen niitä pisteitä, mutta mites on puolustaminen maistunut vaativassa ympäristössä? Tuskin kauhean hyvin

  2. Noni, sitte taas yks turha sukankuluttaja täällä marisee tietämättä asioista = näe edes sen verran vaivaa että tarkastat faktat.
    Pauno Kajoksinen +16, eli +18 ja -2 jos vaikka sovitaan että molemmat maalit meni Paunon syyksi se ei ole ihan kauheasti, jos Welhoille on tehty 16 maalia.
    En kyllä pidä kaveria minään puolustuksen eksperttinä mutta sen verran pitää arvostusta olla pelaajia kohtaan että ennenku avaa sen turhan leipäläpensä tutustuu enemmän aiheeseen ja tilastoihin. Kommentointiohjeet on myös hyvä lukea, hyvä Pauno ja Welhot, tsemppiä kauteen.
    T:Etelä-Karjala

  3. Minkäs takia Happee-EräViikingit ei näy mistään? Ei näitä oletettujen mitalijoukkueiden kohtaamisia runkosarjassa ole kuitenkaan kuin neljä, täysin mahdoton ajatus televisioida ne kaikki?

  4. Kun en ole ISTVtä koskaan katsonut:
    onko tuo (KooVee-Classic) suoraa live lähetystä vai jotain ihme simulaatiota?

  5. Siellä on SalBa näyttänyt Seinäjoella, että mistä puusta joukkue on oikein veistetty.