Classic ryösti pisteet Raholasta – katso torstain salibandytulokset

Nico Salo (vas.) ja Asser Jääskeläinen olivat kääntämässä ottelua Classicille torstai-iltana Raholassa. Kuva: Esa Takalo

Nico Salo (vas.) ja Asser Jääskeläinen olivat kääntämässä ottelua Classicille torstai-iltana Raholassa. Arkistokuva: Esa Takalo

Torstai-iltana pelattiin kahdella miesten pääsarjapaikkakunnalla. Tampereen Classic haki täyden pistepotin Raholan kaukalosta voittamalla Nokian KrP:n 3–7.

Raholassa pelaava KrP on ollut useammalle joukkueelle kompastuskivi tämän kauden miesten Salibandyliigassa. Kotijoukkue pitikin tilanteen tasaisena paikallisvastustajaa vastaan toisen erän loppuun asti. Classicin puolustaja Asser Jääskeläinen (2+1) laukoi ottelun 3–3:een pari minuuttia ennen erätaukosummeria.

Kolmannessa erässä Classicin maajoukkuemiehet ottivat tahtipuikon käsiinsä. Nico Salo (1+2) vei ensin vierailijat johtoon ja syötti muutama minuutti myöhemmin Jääskeläisen illan toisen osuman. Jääskeläinen myös syötti Salon maalin, ja kyseinen tehopiste oli hänen uransa sadas Salibandyliigassa.

Atte Eronen ja Joonas Pylsy pääsivät vielä kaunistelemaan loppunumeroita Classicin hyväksi, eikä KrP osunut päätöserässä kertaakaan hallitsevien mestareiden verkkoon. Classic on illan voiton myötä kahden pisteen päässä kaksi ottelua enemmän pelanneesta sarjakärki EräViikingeistä.

Miesten Divarin kamppailussa kuopiolainen SB Welhot haki vieraspisteet Joensuusta ja nousi sarjakärkeen. Josba kaatui torstai-iltana maalein 3–8. Welhot iski ratkaisevat maalit jo toisen erän ensimmäisellä puoliskolla, eikä päästänyt Josbaa enää kirimään johtoa kiinni.

Welhojen tehokkaimmat olivat hattutempun iskenyt Joonas Makkonen ja tehot 2+1 saldonnut Sami Aalto. Josban tehomies oli kahden (1+1) pisteen Miro Kämäräinen.

10. sijalla oleva Josba on kerännyt yhdeksästä ottelusta seitsemän pistettä tällä sesongilla.