Pohjalainen: Ykkösvahdin polvi petti – korvaaja ambulanssikyydillä sairaalaan

SB Vaasana naisilla oli lauantaina epäonnea maalivahtien suhteen. Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

SB Vaasana naisilla oli lauantaina epäonnea maalivahtien suhteen. Kuvituskuva: Iiro Karesniemi
SB Vaasan naisilla oli lauantaina epäonnea maalivahtien suhteen. Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Salolainen Huvinsa Kullakin ja SB Vaasa kohtasivat lauantaina naisten 1. divisioonan ottelussa Salossa. SB Vaasa kärsi ottelussa 9-4-tappion, mutta erityistä epäonnea vaasalaisilla oli maalivahtien suhteen, kun joukkueelta loukkaantui samassa ottelussa kaksi veräjänvartijaa.

SB Vaasa joutui vaihtamaan maalissa aloittaneen Kirsi Saarelan ottelun puolivälissä, sillä maalivahdin polvi petti. Ottelun lopun pelannut Jutta Kytömäki loukkasi ottelussa selkänsä, ja hänet jouduttiin kiidättämään ambulanssilla sairaalaan, kertoo sanomalehti Pohjalainen.

– Kirsin polvi petti alta ja Jutan alaselkä vaatii sairaalahoitoa. Jostain täytyy kaivaa maalivahti sunnuntaiksi ja jatkoa ajatellen, kommentoi päävalmentaja Jaana Lindholm Pohjalaiselle.

Itse ottelua pääluotsi kommentoi seuraavalla tavalla.

– Pelasimme turhan hitaasti ja annoimme vastustajan pelata vahvuuksillaan. Laadun puute pallollisessa pelissä esti meitä hyödyntämästä juoksuvoimaamme suunnitellulla tavalla.

Ottelutilastot

Pohjalaisen uutinen

8 comments

  1. Samassa pelissä vietiin ambulanssilla hoitoon myös HuKun Niina Ahola, jolta murtui solisluu keskialueen ajelun seurauksena. Tästä tilanteesta eivät ottelun tuomarit nähneet aiheelliseksi viheltää mitään ja selittelivät sitä pelin jälkeen omalla huonolla sijoittumisella.

  2. Tää on niitä kovemman pelin sivutuotteita! Ehkä heikommilla tasoilla ja heikommassa fyysisessä iskussa olevilla pitäis olla pilli herkemmässä, ettei vaan sattuis mitään.

  3. Voi kamalaa. Kannattais pelata ilman tuomareita, kun noin törkeitä ovat.

  4. Pelissä sattu jotain = tuomarien vika
    En pärjää, jaksa tai ei huvita = valmentajan vika
    Kotona sattuu jotain = miehen tai naapurin vika

  5. Kunnon farssi tuo SB Vaasan maalivahtikuvio… Eilen meni molemmmat veskat rikki ja hätäseen hommasivat tuuraajaksi juniorimaalivahdin junalla Vaasasta paikalle. Tuuraaja aloittikin, mutta pelin puolivälissä ilmeisesti 3-3 tilanteessa veskari vaihtoon ja polvensa pelikelvottomaksi eilen telonut kassari luukulle… No turpaan 7-4. Hieno kiitos nuorelle maalivahdille joka lähtee auttamaan.. Toki kun koutsi ja veskari on pariskunta niin vähä eri systeemit Vaasassa

  6. Ei ihme että hukun pelissä sattuu pelaajia. Hyvät ruuat kotona ja pelaavat kovaa sääntöjen rajoilla..

  7. Mikä tälle korvaajalle sattui? Kuulostaa aika pahalta jos kerran lanssilla jouduttiin hakemaan.

  8. Sen verran SB Vaasan taustaihmisten Facebookia selasin, niin ilmeisesti hermo selässä jumissa. Ja kyseessä siis lauantaina loukkaantunut kakkosmaalivahti. Sunnuntain korvaaja, kuka tuli Vaasasta aamujunalla paikalle, ilmeisesti muuten vaan vaihdettiin pois maalista.