Tällä miehistöllä Suomi lähtee MM-turnaukseen – Kohonen, 39, osallistuu kymmenensiin kisoihin

Petri Kettunen julkisti Suomen MM-kisajoukkueen torstaina. Kuva: Per Wiklund
Petri Kettunen julkisti Suomen MM-kisajoukkueen torstaina. Kuva: Per Wiklund

Salibandyn MM-kisat pelataan 3-11.12. Latvian Riiassa. Suomen MM-kisajoukkue julkistettiin torstaina.

Joukkueeseen otettiin mukaan kaksi maalivahtia, kahdeksan puolustajaa ja kymmenen hyökkääjää. Mika Kohonen, 39, osallistuu jo kymmenenteen MM-turnaukseensa.

Pääkallo.fi teki aiemmin viikolla oman arvionsa Kettusen MM-valinnoista. Teimme myös joukkueen, jonka olisimme itse valinneet kisoihin.

Maalivahdit:
Eero Kosonen, Växjö Vipers
Jarno Ihme, Sirius IBK

Puolustajat:
Juha Kivilehto, FC Helsingborg
Janne Lamminen, SC Classic
Tero Tiitu, EräViikingit
Lauri Stenfors, TPS
Krister Savonen, SC Classic
Tommi Aro, EräViikingit
Tatu Väänänen, SV Wiler-Ersigen
Jonne Junkkarinen, Happee

Hyökkääjät:
Nico Salo, SC Classic
Eemeli Salin, SC Classic
Jani Kukkola, EräViikingit
Jami Manninen, FC Helsingborg
Mika Kohonen, FC Helsingborg
Peter Kotilainen, Happee
Mika Moilanen, EräViikingit
Joonas Pylsy, SC Classic
Sami Johansson, SC Classic
Miko Kailiala, EräViikingit

Viimeiseltä listalta joukkueen ulkopuolelle jäävät:

Maalivahdit
Pyry Luukkonen TPS
Lassi Toriseva Classic

Puolustajat
Petri Hakonen FC Helsingborg (SWE)
Risto Töllikkö Esport Oilers
Jesperi Lindfors Esport Oilers

Hyökkääjät
Janne Hoikkanen, Happee
Juuso Heikkinen Happee
Jussi Piha Classic
Casper Pfitzner Esport Oilers
Rasmus Kainulainen LASB

Lue myös:
Vasen kaista murheenkryyninä – tässä tulee Pääkallo.fi:n valitsema MM-joukkue
Pääkallo.fi arvioi: Nämä pelaajat Suomen valmennus valitsee MM-kisoihin
Kommentti: Miesten maajoukkueen herättävä todellisuuteen
Nimilista julki – näistä pelaajista valitaan Suomen MM-kisajoukkue

67 comments

  1. Kettusen yllätys olikin sitten valita kahdeksan puolustajaa mukaan ja jättää Hoikkanen rannalle. Liekö taka-ajatuksena sitten peluuttaa Tiitua tarpeen tullen hyökkääjänä. Muutenhan tuolla on tasan ne samat nimet mitä on ennakoitukin.

  2. Tää on just Kettusen oloinen porukka, en tiä itkiskö vai nauraisiko. Puolet pelaajista vaihtuis, jos itse olisin joutunut valinnat tekemään. Juha, Tero ja Mika…olkoon nämä viimeiset kisanne!

  3. Edelleenkään ei mitään Kohoselta pois mutta miksi, oi miksi? Jalka ei riitä ja vaikka peli olisikin hitaampi tempoinen missä jalka saattaisikin riittää niin kun Mihu pelaa vanhaa peliä ja muut ”vähän” modernimpaa peliä niin Mihu ei hidasta vain itseään vaan koko kenttää. Totta on että ennen Mihu teki muista kenttäpelaajista parempia mutta ikävä kyllä asia on kääntynyt toisin päin. Mieluusti olisin väärässä ja Mihu pärjää jalalla ja on kuin ennen vanhaa mutta olisin silti nostanut uutta verta tilalle.
    Koppipelaajia joukkueessa on yllinkyllin että siihenkään Mihun valintaa ei voi pelkästään perustella.

  4. Tommi Arolle huutonaurua! Kaverille ei mitään käyttöä kisoissa. Ei kestä pää edes liiga-otteluissa.

  5. Kettunen on kyllä todella pahasti kujilla. Vuosi vuodelta hitaampi joukkue kisoihin kun ainoa asia millä Ruotsia vastaan voi pärjätä on liike ja nopeus. Ei jatkoon!!!

  6. Eikös tuon Mihun olisi voinut, vaikka valita valmennusjohtoon? Ei mitään käyttöä! Hoikkanen tilalle tuomaan röyhkeyttä kentälle..

  7. Eiköhän tämä Kettunen ala olla nähty. Vuodesta toiseen samat valinnat nyt en kyllä jaksa enää uskoa edes finaalipaikkaan.

  8. Kettusen näköinen joukkue valitettavasti, ei yhtään espoolaista mahtunut koska nin on pitkä matka on joensuusta katsomaan. Kohosen valinta kertoo kaiken.
    Toivotaan parasta menestystä ja pelätään pahinta!

  9. Aikamoista valitusta! Olis kiva tietää, että onko nää kaikki mussuttajat täällä itse rannalle jääneitä pelaajia. Parhaat valittu ja that´s it!

  10. Jukalle: sehän tässä just onkin kun ei valittu parhaita mutta eihän se Kettusen vika ole että on ymmärtämätön. Ja en ole rannalle jäänyt pelaaja, sehän tästä olisi vielä puuttunutkin että mun nimi olisi listalta löytynyt. 110 kg rehellistä majoneesiläskiä ☺

  11. Hauskinta oli kun Kailiala sano iha hymyssä suin että kaikki parhaat on valittu… 😀 Missä H.Johansson ja Lastikka? Tiedän että Johansson joskus kieltäytyny jostain jne jne, mut toivoisin Valmentajalta jonkinlaista kommenttia asiasta, asia oikeasti kiinnostaa ihmisiä koska onhan mies paljon parempi pelaamaan kun puolet tosta joukkueesta 😀

  12. Ite oisin laittanut Hoikkasen Junkkarisen tilalle helposti jos yksi tai kaksi hyökkääjää loukkaantuu ollaan pulassa

  13. Näyttäis siltä, että itekin voisi toimia majun päävalmentajana. Valitsee vaan ne tutut ja turvalliset kaverit sinne, antaa Amun hoitaa taktisen puolen ja sitten harmittelee jälkikäteen pressissä kun käteen jäi hopeaa.

    Oikeasti toivon, että tällä kertaa tulisi vaikka neljäs sija niin saataisiin joku herätys.

  14. Kyllä kokemusta jauhettiin haastattelussa toistamiseen, tuli kyllä selväksi mitä painotettiin.
    Kokemusta on Kettusellakin, kuinka selitetään tappiot Ruotsille.
    Suomi juhlii Riikassa Kohosen 10. MM-kisoja ja siihen ne juhlat taitaa jäädä.

  15. Missä Tedy Salutskij? AINOA pelaaja joka pystyisi preesenssillään horjuttamaan Ruotsin kenttätasapainoa ja menemään yksilöiden ihon alle?

    Vai onko niin että agitaattorit ovat hieman pehmon maineessa olevalle lajiyhteisölle liikaa? Onko Tedy persona non grata ?

  16. Sitten ne voittaakin kultaa ja täällä kirkuvat tyypit hiljenee hetkeksi, keksitte sitte jonku mun aiheen missä pääsee purkamaan angstia. Tän keskusteluosion jutut on menny koko ajan alaspäin, ei täällä näytä ketään oikeita asiantuntijoita käyvän edes, surkeeta.

  17. Ymmärrän toki et Suomella vähän pieni rinki mistä valita pelaajia mm kisoihin. Mutta näin huono joukkue menee kyl Kettusen osaamattomuuden piikkiin. Mikään ei ole viimevuosista muuttunut vaikka ollaan oltu ruotsia jäljessä ja pahasti. Peli ei ole kehittynyt, nuorennusleikkausta ei ole näkynyt.

  18. KULTAA: Ruotsilta otetaan vuositolkulla pataan käytännössä täsmälleen samalla joukkueella, mutta sitten yhtäkkiä kaikki muuttuukin ensi kuussa? Siellä taitaa olla aikamoiset taktiikat joita on nyt ”piiloteltu”, kenties ne kaipaamasi asiantuntijat olis tämänkin tienneet…

  19. Naivisti odotin viime hetkeen asti, että Kettunen valitsee joukkueen näyttöjen perusteella. No eipä valinnut. Äkkiseltään arvattuna 95% vähänkään salibandyä tuntevista on eri mieltä valinnoista, ja aiheesta. Tämän on oltava viimeinen Kettusen vuosi päävalmentajana. Suomen salibandy ei kestä enää toista vuotta tätä. Nuorennusleikkaus on tehtävä heti näiden kisojen jälkeen ja uusien potentiaalisten kv-pelaajien testaus majussa on aloitettava nyt. U19- majun menestys on soittanut että meillä on paljon potentiaalista nuorta pelaajaa tyrkyllä myös miesten joukkueeseen. Kettunen ei vaan ole koskaan oikeasti edes yrittänyt testata näitä pelaajia. Samat vanhat kehärääkit on siellä pyörineet aina ilman minkäänlaista pelillistä perustetta. Voitaisiinko me vaatia päävalmentajalta edes perustelut valinnoilleen? Olisi mielenkiintoista kuulla millä perustein Kohonen on taas mukana. JA tähän loppuun iso kasa kirosanoja!

  20. Vaikka periaatteessa komppaan valinnoista täällä esitettyä yleistä näkemystä, niin näillä nyt on mentävä. Jospa se peli olisikin oikeasti nopeaa ja luovaa, niin kyllä tuollakin porukalla voisi pärjätä. Tärkeintä olisi saada roolitukset ajoissa kohdilleen, luoda se yhteinen aktiivinen pelitapa ja sitouttaa kaikki siihen. Se hidas, ikiaikaiseen alkolmioneppailuun perustuva rahjustelu on niin nähty, että siitä nyt ainakin on syytä luopua. Kokeilla edes nykyaikaisempaa otetta. Tuskin siinä mitään menettää, voittaa kyllä voisi. En jaksa uskoa, etteikö noin kokeneelta valmennukselta löydy näkemystä ja osaamista siihen, mikä se pelitapa voisi olla. Täytyy valtakunnassa olla muitakin kuin Jani Hakkarainen, jotka osaavat nähdä ja analysoida joukkueen heikkoudet ja vahvuudet. Ruotsi on pelannut pääpiirteissään samanlaista peliä jo pitkään, kyllä siihen pitäisi jo lääkkeet löytää. Monesti on käynyt niin, että peliin on saatu hyvä alku, johdettukin, mutta sitten kaveri hiipii rinnalle ja ohi. Syitä voi olla moniakin, mutta yksi voi olla se, että he ovat kärsivällisiä ja painavat omalla tyylillään, me taas unohdamme kuinka meidän pitikään pelata ja alamme samalla ikään kuin peruutella ja pelätä voittoa. Katsokaa esimerkiksi Sveitsin tapaa pelata etukäteen vahvempiaan vastaan, heillä pelirohkeus harvoin loppuu. Ja onhan se kumma jos maajoukkuetasolla voi vielä sooloilla ja perseillä omien pörssien toivossa! Ei näitä, if you know what I mean…

  21. Hei oikeesti. Näillä ei olisi pakko ollut mennä. Ja Kettuselle pyyntö. Älä selittele kisojen jälkeen. Mahdollisuus annettiin.

  22. Hyvä kommentti OK:lta. Itseasiassa tosi hyvä. Miksi meidän valmennus on niin pihalla kaiken uudistamisen osalta. Meillä ei ole mitään menettävää. Kukaan ei enää usko, ainakaan tämän majun julkistamisen jälkeen, että me voitettaisiin maailmanmestaruutta tänä vuonna. Uudistetaan se maju nyt kerralla. Annetaan vihdoinkin mahdollisuus niille meidän tulevaisuuden lupauksille. Eikä peluuteta jotain Kohosta ja Kivilehtoa enää. Ei ne niitä kv-pelejä enää tarvii.

  23. MIKS PYLSY ON KISOISSA, classicin huonoin pelaaja eikä osaa mitään, miten se ees on päässy liigaan!??

  24. ” Täytyy valtakunnassa olla muitakin kuin Jani Hakkarainen, jotka osaavat nähdä ja analysoida joukkueen heikkoudet ja vahvuudet.”

    Onhan Hakkaraisen lisäksi Kytöhonka analysoinut ensimmäisen kerran jo vuosi sitten samat ongelmat mutta moni näyttänyt dumaavan ajatukset koska on kai väärä tyyppi niitä esittämään. Se on kyllä outo että tuolla valmennustiimin kokemuksella ei ole vuodessa mitään tapahtunut.

    http://paakallo.fi/2015/11/blogi-eft-jatti-kysymysmerkkeja/

  25. SÄBBE, Pylsy on kisoissa koska on vaan niin pirun hyvä. Heti kun lopetti sen kaatuilun ja alkoi keskittymään pelaamiseen, on ollut yksi Suomen parhaimmista senttereistä.

  26. Ei jaksa itkeä, koska peli oli selvä jo eft:ssä ketkä lähtee. Hoikkanen/junkkarinen akseli nyt ehkä ainut ”yllätys”.

    Nyt toiveet, että tästä porukasta parhaat pelaa, lue. Pylsy pelaa, mutta tässä oma veikkaus.
    Peter-kukkis-miklu, salin-salo-johanson/pylsy, manninen-mihu-moilanen. Pakit. Väänänen-kivilehto, lamminen-savonen, tiitu-late

  27. J. Lindfors ois kyllä monipuolisuudellaan ansainnu kisapaikan. Tulevaisuuden ja jo tämänhetken kärkipakki suomessa savosen ohella.
    Nuorennusleikkausta tarvitaan myös hyökkäyspäähän. Kohonen alkaa oleen jo aikansa elänyt vaikka peliäly onkin maaginen mutta liikkeellä ruotsi kaadettaisiin

  28. Nuorista pakeista kovimmat: marko juselius ja olli laine! Hyökkääjiä nyt riittää, kuhan aletaan ajamaan sisään. Ja kun aletaan, niin sitten kunnolla ja tietyt 3kymppistyvät juuri ja juuri rannalle jääneet rannalle tostakin projektista. Tosin eihän tota ees aleta tekemään, toivon olevani väärässä.

  29. Eipä tuossa listassa muuta vikaa ole kuin Kohonen ja Moilanen.

    Moilanen ei ole vakuuttanut ikinä maajoukkueessa, joten en ymmärrä miksi sitä sinne pakottamalla pakotetaan vuodesta toiseen. Kohonen on legenda, mutta ei Pelekään ole enää mukana Brasilian mm-joukkueissa, vaikka on legenda.

    Tiitusta en osaa oikein sanoa. Saattaa ollakin, että pysyy vielä mukana.

  30. Lamminen kisoissa! Kiitos ei tarvi jäädä kotiin,vaan lähren paikan pyälle.

  31. Ruotsin turnauksen jälkeen odotin vielä suurta muutosta joukkueeseen kun peli oli sekaisin kaikilta muilta paitsi classicin viiskolta ja juuri pahiten näillä konkareilla.

    Joukkueen julkistus oli sitten suuri pettymys, mentiin vanhojen kaverien valintaan vaikka meile jotka seuraamme salibandyä säännölisesti oli tarve muutokseen näkyvä.
    Isoin moka on taphtunut jo nelisen vuotta sitten kun Kettunen valittiin päävalmentajaksi.
    Sitten näitä mokia on seurannut, ensin rökäletappio Ruotsille 2012 ja siihen ei reakoitu oikein. Olisi pitänyt vaihtaa valmentajaa koska Kettusella on kahereita liikaa pelaajissa joista ei voi luopua. No, nyt näitä mokia on tulut ja vielä jatkossa on tulossa ehkä lisää.

    Liitton johto on myös mokannut kun ei ole reakoinut näihin ”kaverikytköksiin” vaan katsoo läpi sormien ja hyväksyy hiljaisesti Kettusen toimet.

    Kaikki tämä ei voi olla myös laskematta salibandyn arvostusta mediassa ja laajemminkin kun periaatteessa meitä suomalalaisia on yhdistänyt rehellisyys. Onko salibandyn arvot nyt menossa väärään suuntaan?
    Aika vaikea on saada tästä joukkueesta mitään postiivista uutista kun suurin uutinen on että joukkueessa pelaa maailman vanhin salibandypelaaja. Syy ei ole Kohosen vaan Kettusen ja näiden hännystelijöiden jotka kutsuvat häntä kunikaaksi, todella vaarallista peliä.

    Vaarana on myös kansainvälisen salibandyn kehitykselle että meidän maajoukkueen pysähtyneisyys aiheuttaa myös ongelmia eli Ruotsi voittaa Suomen kevyesti, eikä mitään jännitetä saada aikaan. Myös Ruotsin MM arvo laskee kun voitosta ei edes tarvitse taistella vuodesta toiseen ja tästä kaikesa voi seurata negatiivinen kierre jota joudutaan paikkaamaan pahimmillaan vuosia.
    Ruotsi voisi antaa siis Suomen voittaa, säälistä!

  32. Eipä hättäillä tyhyjää, oikkia taktiikka ruotsia vastaan ja eiku voittoon. No millainen: classicin
    ruhjakkeet juonii parisen maalia( Eemeli muistaa pelekästään leppäillä ja pallautella ennen kisoja, selevästi ollu ylikunnosa viime ajat), ja kaikki muut örvelöt puolustelloo niin maan
    perkeleesti, ei maaliakaan ommiin! Kulta on jo etukätteen plakkarissa,,kehut siitä valamentaja
    Kettuselle etukätteen, Kiitos.

  33. Ja vielä jäi sanomatta että tämä Mihu eli Miihkali lyöttäytyy heti kohta pitkäkseen oman maalin etteen,,iso rohju, eimee matalat vedot sissään. On se niin ovela mies tämä Kettunen,,saa olla vaikka eläkeikkäänsä valamentaja.

  34. Elättelen toiveita, josko Kohonen ois sittenkin joukkueen nelossentteri ja pelais vain jämäminuutteja alkusarjassa. Toisi koppiin ja penkille sitä paljon puhuttua kokemusta. En yksinkertaisesti keksi muuta perustetta valinnalle.

  35. Mihi ollu ollut täysin ylivertanen Ruotsissa kun on ollu kunno pelikaverit vierellä. Suomen tärkein pelaaja

  36. Mihun itseluottamusta kohotetaan alkusarjan höntsäpeleissä ja kansa alkaa uskomaan, että hänestä olisikin johonkin. Sitten tulee kovat vastaan ja kullalle voidaan sanoa hei hei. Näinhän siinä kävi SPV:ssäkin.

  37. Tuli tuossa mieleen kun ollaan vouhkattu niistä leireiltä poisjäämisistä. Mitä väliä sillä on onko leirillä vai ei kun kuitenkin kolmannnet kisat mennään käytännössä samalla joukkueella. Turha syyllistää esim Fitzneriä jos todellisuudessa Kettusella ei ole ollut aikomustakaan ottaa vakioporukan ulkopuolelta ketään ulkopuolisia. Jos asiat haluttaisiin tehdä läpinäkyvästi niin julkinen lista kahdelta edelliseltä kesältä ketkä oli kutsuttuna leireille, ketkä niistä oli paikalla ja syy miksi joku ei ollut. Aivan varmasti noista vakkarijätkistäkin on useampia joilla ei ole ollut ns. hyväksyttävää syytä olla pois, mutta kisoihin pääsee silti. Toisin sanoen jos on syy miksi ei päässyt kisoihin, niin syyn pitää olla sitten johdonmukainen ja sen pitäisi koskea kaikkia.

  38. Oisin halunnu myös Luukkosen Ihmeen tilalle, koska saadaan nuoruutta joukkueeseen ja ehkä myös Heikkisen Kohosen tilalle mutta Kohonen pelaa varmaa nelosessa

  39. Sanoisin siihen, että valmennuksen on herättävä, että enemmänkin Kettusen, koska hänellä on melkein maailman parasta osaamista takana esim. Ahonen ja Jäntti.

  40. Ja vuoden päästä samassa tilanteessa naisten kanssa. Ihan samat ongelmat. Samat naamat pyörii, osa pelistä toiseen ilman mitääntulosta.

  41. Samaa mietin, kohosella ei mitään käyttöä, liike oli jo viime kaudella liigassa naurettavan hiasta. Nyt nuorenpia laatikkoon…

  42. Kohonen voisi mielestäni olla pelkkä ylivoima pelaaja sillä onhan miehen pelisilmä edelleen aivan maaginen

  43. Iso Moka toi jo huolestuttavimman piirteen valinnoista esille..
    Suurin huoli syntyy tuotteen eli Suomen maajoukkueen kiinnostavuuden laskulla.. Jos laji-ihmiset alkaa jättämään kisojen seuraamisen väliin ”väärien” valintojen vuoksi, on se huonoa peeärrää koko nuorelle lajille. Jos Ruotsi kävelee mestaruuteen, ei sielläkään välitetä katsella ”muka urheilua”.
    Kettunen on vitsi.. Ja sitä myöten koko liitto, kun ukko saa jatkaa surkeita näyttöjään..

  44. Heikki jo tuossa aikaisemmin kommentoi läpinäkyvyydestä ja juuri se rehellinen ja avoin info lisäisi luottamusta maajoukkueen valmennusta kohtaan.
    Nuorena lajina on salibandyssä suppea verkosto joka palvelee vanhanaikaisesti toisiaan.
    Tästä ”hyvä veli järjestelmästä kaikki modernit organisaatiot haluavat päästä eroon.

    Kekin kommenttiin lisäisin että henkilökohtaisesti minun luottamus on kadonnut salibandyliiton/liigan päättäjiin tämän prosessin jälkeen joka on ollut yhdellä sanalla kuvattuna farssi.
    Salibandyn suosiota tämä ei ainakaan kasvata.

  45. Mitä ihmettä Minun tekee joukkueessa? Viime kausi SPV:ssä osoitti, että aika on ajanut hänestä ohi. SPV:n ykkönen on tällä kaudella ollut tosi timanttisessa vireessä, kun Mika ei ole ollut sekoittamalla peliä. Ennemmin ottaisin nuoremmankin Kohonen mukaan, vaikkei parhaassa iskussa ole enää hänkään. Sitä myös ihmettelen, miksi Suomen kovakuntoisin säbäpelaaja J-P Pelto-Arvo ei saa majussa edes kunnon näyttöpaikkaa. Häntä paremmalla jalalla Suomessa ei pelaa kukaan.

  46. TAAS HUVITTAALLE: liigasta löytyy kyllä jalkavampia kavereita kuin Pelto-Arvo. Liigan jalkavampia, Janne Salonen

  47. Noo jalan suhteen Pelto-Arvo on kovempi. Enkä ota siihen suurempaa kantaa. Ihmettelen miksi Hankkio ei mahtunut? Ja miksi kunnon näyttöpaikkaa ei löytynyt reenipeleissä. Kettunen ottanut mukaan pelureita, joita mielistelee. Maajoukkuetasolla? Kettusen viimeiset kisat, onneksi. Pronssi olisi yllätys.

  48. Kettusen mielestä yhtään Espoolaista ei ansaitse paikkaa MM- ryhmässä, haastattelussa hän kehui että päätöset tehtiin datan perusteella, niinpä. Siis Kohonen, Tiitu, Kivilehto kuuluvat datan perusteella joukkueeseen? Onkohan data päivitetty kaveri-ohjelmalla jolla tämä erikoinen tulos saatiin aikaan? Tulevaisuudessa ei siis tarvita valmentajaa kun se voidaan korvata digitaallisella eli robortilla.
    Toinen vaihtoehto voisi olla vanhanaikainen valmentaja jolla on näkemystä ja kokemusta pelitapaan jolla voitetaan Ruotsi ja osaa valita puolueetomasti siihen sopivat pelaajat ilman kaverikytköksiä.
    Toivotaan että Indians-ja Oilerspelaajat saavat tästä Kettusen hölmöilystä vaan lisää motivaatiota ja näyttävät näille ”kyykyttäjille” osaamisensa.

  49. Ruotsin sarjassa takoo kaameita tehoja 🙂 sitte ei muka pitäs majuun valita. Mihu on aivan jäätävä pelaaja.

  50. Sama linja kuin naisissa, vanhoja kehäraakkeja vain muka. Nuoret lupaavat niin naiset nkuin miehetkin menettävät kehityshalunsa näihin valintoihin, voi p……ska

  51. Joo naiset näytti jo ’osaamistaan’, nyt miesten vuoro. Naisten ensi vuoden MM-kisat tulevat olemaan murhaa. Ihan järkyttäviä valintoja kummassakin leirissä.

  52. 4. sija tulee tällä joukkueella. Ei enempää. Vähemmän toki voi tulla.

  53. Jep mihu ja on melkein viidenkymmenen parhaan joukossa pistebörsässä:-DD

  54. Ihmettelen vain miten Suomi voi kaataa Ruotsin tänäkään vuonna. ja sitä miksi kaikki espoolaiset jätettiin syrjään, erityisesti Casper Pfitznerin tiputtaminen harmittaa, maalintekijöitä ei ole koskaan liikaa.

  55. Turha niitä on sinne raahata ottaan kuokkaan. Tulisi vaan jo alkupeleissä loppuis puhti jo Saksaa vastaan.

  56. Nauran teille kaikille ”tietäjille” täällä.Kuinkas kävikään.Pitäkää mölyt mahassanne.Luojan kiitos kukaan teistä ääliöistä ei ollut valmentajana joukkueessa.