Video: 7-3-johtoasema kääntyi 7-8-tappioksi kolmannessa erässä

LeBa SB voitti päätöserän Loviisassa 0-5. Kuva: Kuvakaappaus videolta

LeBa SB voitti päätöserän Loviisassa 0-5. Kuva: Kuvakaappaus videolta
LeBa SB voitti päätöserän Loviisassa 0-5. Kuva: Kuvakaappaus videolta

LeBa SB kävi hakemassa maukkaan vierasvoiton Loviisan Torista miesten Divarissa sunnuntaina, kun se nousi päätöserässä neljän maalin takaa voittoon 7-8. Ottelun maalikooste on katsottavissa.

Loviisa oli tukevasti matkalla kotivoittoon, kun se johti 40 minuutin jälkeen 7-3. Päätöserän alussa LeBan Tatu Könösellä oli paikka kaventaa rankkarista, mutta maaliin vaihdettu Niko Nordström torjui. Seuraavien 10 minuutin aikana vieraat latoivat viisi maalia, ja kun Torin Andreas Hietala missasi myös oman rangaistuslaukauksensa ajassa 59.40, LeBa nousi tukalasta paikasta vierasvoittoon. Kakkosketjun laiturit Mikko Korpelainen ja Aleksi Matikainen keräsivät kolme pinnaa mieheen (2+1 ja 1+2).

Kauden ensimmäisen Joensuun seudun ulkopuolella otetun vierasvoiton johdosta LeBa nousi Loviisan ohi yhdeksään sarjapisteeseen, kun saman verran pelejä on takana. Tappiottomia pelejä on nyt kolme peräjälkeen. Tor jatkaa kahdeksassa pinnassa yhdeksän pelin jälkeen. Loviisalaisten ykkösmies oli 2+1 kerännyt Jesse Tolvanen.

2 comments

  1. Peik on äijä ”silloin yleensä häviää kun kaveri on parempi”. Oikein mitä sitä selittelemään. Jotenkin veikkaisin, että kopissa on ollut puhetta sulamisesta. Säbä on kyllä tästä poikkeuksellinen laji, että näitä monen maalin takaa nousuja tapahtuu usein, pelit ei lässähdä yhtä helposti kuin monissa muissa lajeissa isoihinkaan johtoihin.