LNM laittoi Erä Akatemian koville. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Limingan Niittomiehet oli se joukkue, joka katkaisi Erä Akatemian jo 10 peliä kestäneen voittoputken. Vieläkään ”akateemikot” eivät toki hävinneet, sillä pisteet tasattiin lukemin 5-5.

Liminka johti avauserän jälkeen jo 4-1 ja ottelun avausosuma noin puolentoista minuutin pelin kohdalla (videolla heti alussa) oli varmasti ottelun erikoisin. Petri Kuitunen yritti sutia palloa maaliviivalta väljemmille vesille, mutta sohi sen omaan maaliin.

Akateemikot kirivät tasoihin ja ohikin, mutta Juho Laurila tasoitti pelin lukemiin 5-5 vain kaksi ja puoli minuuttia ennen päätössummeria. Jatkoajalla ei maaleja nähty LNM:n Marko Latvalehdon rangaistuksesta huolimatta, joten pisteet jaettiin.

Erä Akatemian Joonatan Surakka oli liekeissä tehoin 2+2. Akatemian Kevin Söderling iski kaksi maalia, samoin kuin ottelun tasoittanut LNM:n Juho Laurila.

1. Surakka-Ailio-Kevin = tulevaisuuden superketju! Loistava jo nyt ja nämä nuoret jätkät hyötyvät fuusion tuomista mahdollisuuksista. Keväällä sitten ajunnuissa todnäk myös ja siellä noita ei pysäytä mikään.