LeBan avausosuma FBC Turkua vastaan syntyi varsin onnekkaasti. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

LeBa joutui kokemaan salibandyn miesten Divarissa kotitappion, kun FBC Turku kävi naaraamassa pisteet vähämaalisesta ottelusta luvuin 3-2.

Tasaisen kamppailun avauserä oli maaliton, mutta toisessa erässä alkoi tapahtua. Ottelun avausmaali oli melkoinen onnenkantamoinen, sillä pallo pomppasi turkulaispuolustajan kautta Petri Väänäselle maalin kulmalle. Väänänen otti loukikkokosketuksen ja pallo karkasi takatolpalle, josta Miika Sikiö puttasi sen sisään. Maali näkyy videolla ajassa 0:15.

Erän kaksi viimeistä osumaa menivät turkulaisten nimiin ja Mikael Jolkkosen tasoitus kolmannen erän alussa oli laiha lohtu, sillä viimeisen 20-minuuttisen puolivälin tienoilla Aleksi Havia iski voittomaalin ”BeeCeelle.” Turun muista osumista vastasivat Markus Järvinen ja tehot 1+1 nakutellut Santeri Urponen.