Kuva: Kuvakaappaus videolta

HIFK isännöi sunnuntaina NST:tä miesten Divarin ottelussa. Kotijoukkue oli ottelussa vahvempi loppuluvuin 10-6.

Ottelun ensimmäinen erä oli maalien valossa tasainen ja tauolle mentiin lukemissa 2-2. Samaa voi sanoa myös toisesta periodista, sillä 40 minuutin jälkeen peli oli 5-5. HIFK laittoi kolmannessa erässä isomman vaihteen silmään, ja nappasi voiton viemällä viimeisen kaksikymppisen maalein 5-1.

Kotijoukkueen teholinko oli 1+3 tehtaillut Ville Räkköläinen. Miko Jussila ampui hattutempun, Tuomas Nylander taiteili pisteet 1+2 ja Teemu Karjalainen syötti kolme maalia. NST:n Petteri Puustinen onnistui tehoin 2+1.

HIFK katkaisi voitolla kuuden ottelun tappioputken. Samalla se nappasi ensimmäisen voittonsa koko kaudella. Helsinkiläisjoukkue jatkaa silti sarjan jumbosijalla. NST on hävinnyt neljä viimeistä otteluaan. Lappeenrantalaisjoukkue majailee Divarin kolmanneksi viimeisenä.