Video: Kaunis volleyosuma käynnisti Happeen maalitehtailun

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Jyväskylän Happee ja Hämeenlinnan Steelers väänsivät lauantaina miesten Salibandyliigan sarjapisteistä Jyväskylässä. Ottelu päättyi tasatulokseen 6-6 ja.

Steelers oli ottelussa niskan päällä varsinkin kaksi ensimmäistä erää, ja johti ottelua parhaimmillaan 0-3, 1-4 ja 2-5. Happee vei kuitenkin viimeisen erän maalein 4-1, ja pistepotti tasattiin, kun jatkoajalla ei nähty ratkaisua.

Ottelun hahmo oli pisteet 4+1 täräyttänyt Peter Kotilainen. Paul Kotilainen komppasi pikkuveljeään tehoin 0+4. Otsikossa hehkutettu Vili Liposen avausmaali nähdään videolla kohdasta 2.07 eteenpäin. Vieraiden Aleksi Kulmala osui kahdesti, ja Miiro Maunula sekä Timo Johansson onnistuivat pistein 1+1.

Happee on tällä hetkellä Salibandyliigan kahdeksantena. Steelers majailee sarjataulukon kolmanneksi viimeisenä.

Ottelutilastot

5 comments

  1. Täytyy kyllä ihailla Happeen alakerran virheitä. Ja toi valojen rämpyttely.. keksikää nyt parempaa 😀

  2. Pakisto tosiaan aivan kujalla. Ei väliä oletko maajoukkueessa vai ihan perus, sitä samaa sähellystä. Ja ei sillä pitkälle mennä, että vain Kotilainen maaleja tekee. Valtaosa hyökkääjistä hortoilee jonkinmoisessa koomassa olematta pelissä sisällä lainkaan. Liikasella pikakomennus ykköseen, nyt pitäisi osua niistä avotonteista, joita nytkin oli ainakin pari. Totuushan pelistä oli se, että Steelerssi pelasi pitkät ajat oman alueen sumppua vain maalia suojellen, kun Happee pyöritti ikään kuin tehotonta ylivoimaa. Maaleistaankin saivat valtaosan ihan Happeen virheiden ja maukkaiden tarjoilujen myötä. Järkyttävän heikko pelitapahtuma.

  3. No olipahan lepsua puolustusta, ei seurata äijiä, taustoille jää ihan vapaaks. Vitosdivarissakin puolustetaan paremmin. 😀

  4. Meleko mekkala Happeen hallissa. Pitikö tuo lähtä Jyväskylään asti kahtoo joku matsi?