Kuva: Kuvakaappaus videosta

Rauman SalBa haki lauantaina vieraspisteet Oulusta kaatamalla paikallisen Luistinseuran vähämaalisessa ottelussa 2-3.

Kamppailu pysyi pitkään vieraiden 0-1-johdossa ja lisämaaleja odoteltiin aina kolmanteen erään asti. Miikka Sokka pääsi yllättämään koko kentällä olleen OLS-ryhmän vapaalyönnistä laukomalla pallon suoraan maaliin. SalBa siirtyi hetkeä myöhemmin jo 0-3-johtoon.

OLS sai vielä kirittyä viimeisen viiden minuutin aikana Tatu Kiipelin kahdella osumalla, mutta se ei riittänyt pisteille.

Tappio oli OLS:lle jo kolmas perättäinen, ja ottelun jälkeen joukkueen päävalmentaja Jami Herrala läksytti lehdistötilaisuudessa sekä pelaajia että ottelun tuomariparia.

1. Oliks tos 2-3 maalissa (1:22) vähän jalkaa molarin alueella… toisaalta liigasäännöt