Steelers ja M-Team kohtasivat lauantaina naisten Salibandyliigan merkeissä Hämeenlinnassa. M-Team oli ottelussa vahvempi maalein 3-4.

Ottelun ensimmäinen erä oli selkeästi maalirikkain, ja erätauolle mentiin tilanteessa 2-2. Toinen periodi meni vieraille maalein 1-2, ja kun viimeisessä erässä ei maaleja nähty, niin pistepotti lähti Helsinkiin.

Ottelun tehopelaaja oli 1+1 nakuttanut kotijoukkueen Katariina Niemi. M-Teamin Arla Salo torjui 19 laukausta.

M-Team on keärnnyt sarjassa yhdeksän pistettä ja majailee seitsemäntenä. Keväällä sarjaan noussut Steelers on hävinnyt kaikki yhdeksän otteluaan, ja on tällä hetkellä naisten Salibandyliigan jumbosijalla.