Video: Pyörremyrsky liigapelissä – ensimmäinen erä 10-0, lopputulos 19-5

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

EräViikingit ja M-Team väänsivät miesten Salibandyliigan merkeissä torstaina. EräViikingit liihottelu ottelussa voittoon maalein 19-5.

Ottelun voittajasta ei ollut enää suurempaa epäselvyyttä avauserän jälkeen, kun EräViikingit karkasi 10-0-johtoon. Kotijoukkueen tehopelaajia olivat 4+1 paukutellut Mika Moilanen, 4+0 tehtaillut Miko Kailiala sekä 1+3 taiteillut Tero Tiitu.

EräViikingit nousi voitolla takaisin liigakärkeen. M-Teamin alkukausi on ollut vaikea, ja helsinkiläisjoukkue on Salibandyliigan viimeisellä sijalla.

Ottelutilastot

8 comments

  1. Eiks tuomarit tykkää Kukkolasta? Indians pelissä Kukkolan syöttö merkittiin Tiitulle ja nyt 5-0 maalin syöttö merkattu Soinille vaikka ei ollut edes kentällä 8)

  2. Ne kompensoi sopivasti niitä jäähyjä jotka jättäneet viheltämättä. Ja eihän kukaan nyt pörssimielessä pelaa – joukkueen voitto on tärkein.

  3. Paitsi Kotilainen, ainakin lempinimensä perusteella. (Ja ihan oikeesti moni muukin)

  4. Ihan kuin olisi muotia olla ”onnistumatta” heikkoja vastaan. Phyi

  5. Vois ottaa saman säännön liigaan mitä junnuissa (on ainakin ollut), että 12 maalin eron kohdalla peli vihelletään poikki.

  6. M team harjoittelee liian vähän ja liian epäammattimaisesti. Miksei joukkueella ole voitonhenki yllä? Muutenkin eikö valmentaja tai pelaajat osaa hoitaa taktista puolta kuntoon. Olisin ymmärtänyt eräviikinkejä vastaan 9-2 häviön. Mutta jne.

  7. No itse en ole sitä mieltä, että koskaan pitäisi lähteä ”taktisesti” hakemaan 9-2 häviötä. Jotain M-Teamillä on kuitenkin nyt hukassa. Välillä tulee murskajaisia, välillä tapellaan voitosta loppuun asti. Tämän perusteella veikkaisin, että ongelmat on valmennuksessa. Ei siis välttämättä pelikirjassa, vaan jossain muualla.