M-Team ja PSS kohtasivat naisten Salibandyliigan merkeissä lauantaina. M-Team oli lopulta tyly emäntä ja vei voiton maalein 7-0.

Kotijoukkue johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen maalein 2-0, eikä tahti hyytynyt toisessakaan erässä, sillä joukkue tuplasi vielä johtonsa ennen viimeistä kaksikymppistä. M-Team piti oman päänsä puhtaana loppuun saakka, ja osui vielä kolmesti kolmannessa periodissa.

M-Teamin tehopelaajia olivat kahdesti maalannut Minka Ovaska ja 1+1 tehtaillut Saara Järvelä. Laura Still pysäytti 27 laukausta nollapelinsä pitimiksi.

M-Team katkaisi voitolla kahden ottelun tappioputken, ja nousi sarjataulukon seitsemänneksi. Neljä viimeistä otteluaan hävinnyt PSS on kahdeksantena.