LS: Peltola jatkaa loppukauden Raumalla

Kuva: Salibandyliiga

Kuva: Salibandyliiga
Kuva: Salibandyliiga

TPS:n Joni Peltola edustaa loppukauden Rauman SalBaa, kertoo Länsi-Suomi. Laiturin alkuperäisen lainapestin piti kestää marraskuun puolivälistä joulukuun puoliväliin, mutta nyt joukkueet sopivat, että sopimus kattaa koko sesongin.

Peltola edusti vielä viime kaudella raumalaisseuraa, mutta solmi kesällä kaksivuotisen sopimuksen TPS:n kanssa. Alkukauden vähäinen peliaika Turussa ajoi miehen kuitenkin takaisin Raumalle.

Hyökkääjä palaa kauden jälkeen takaisin Turkuun, sillä sopimus ulottuu myös kaudelle 2017-2018. Joukkueet ovat sopineet, että Peltola ei pelaa SalBan ja TPS:n välisessä kohtaamisessa 15.1.

Peltola on pelannut toistaiseksi neljä ottelua SalBan paidassa. Neljän ottelun pistesaldo on 2+1.

Länsi-Suomen uutinen

4 comments

  1. ”Joukkueet ovat sopineet, että Peltola ei pelaa SalBan ja TPS:n välisessä kohtaamisessa 15.1” aika naurettavaa tälläinen vaade TPS:ltä. Jos lainataan ja kaveri ei saa peliaikaa, niin eikö ole parasta että saa peliaikaa kaikissa mahdollisissa peleissä. Niin turkulaista tälläiset jutut

  2. Taidetaan Turussa pelätä että Peltola iskee Salba-TPS ottelussa 😀

  3. Eikös tuo ole aika normaali käytäntö tällaisissa tapauksissa ihan isommissakin sarjoissa, esim. brittifutiksessa?

  4. Näkisin tuon kyllä aika normaalina toimintana, kun kyse on kuitenkin lainasta eikä mistään pelaajasiirrosta. Itseasiassa pidin alunperinkin tuota hieman yllättävänä, kun lopultahan SalBa kilpailee (ainakin tällä hetkellä) jopa samoista sijoista kuin TPS.