Video: Katso viikonlopun pääsarjaotteluiden tulokset ja maalikoosteet

Kuva: Markku Taurama

Kuva: Markku Taurama
Kuva: Markku Taurama

Miesten MM-kisat veivät päähuomion viikonloppuna, mutta myös Suomen pääsarjoissa pelattiin viikonloppuna. Kokosimme oheen viikonlopun tulokset naisten Salibandyliigasta ja miesten Divarista. Mukana on myös julkaistuja maalikoosteita.

NST:n ja Classicin välisessä pelissä jäädytettiin neljän kotijoukkueen legendan pelipaidat. Heli Suojerius, Laura Kokko, Jonna Mäkelä ja Tiia Ukkonen saivat kunnian ennen ottelua. Markku Tauraman ottamia kuvia voit ihastella tästä linkistä. Henri Pitkänen kirjoitti ennen keväällä pelattua Superfinaalia oodin NST:n juhlitulle legendanelikolle, ja sen pääsee lukemaan täältä, jos se aikanaan meni ohi.

Naisten liigassa pelattiin kaikkiaan viisi ottelua. Selvänumeroisimmasta voitosta vastasi TPS, joka kaatoi O2:sen kotonaan maalein 13-4. Muita voittajia olivat SSRA ja EräViikingit. M-Team ja Happee tasasivat pistepotin 6-6, ja Jari Turunen oli kameroineen paikalla.

Miesten Divarissa pelattiin perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Viikonlopun yllättäjä oli Blue Fox, joka katkaisi kuuden ottelun tappioputkensa voittamalla SB Vaasan perjantaina kotikentällä maalein 6-5. Sunnuntaina nähtiinkin sitten varsinainen jymypaukku, kun joukkue kaatoi Tero Saariston (4+2) johdolla Erä Akatemian vierakentällä maalein 3-8. Kyseessä oli Akatemian kauden ensimmäinen tappio.

Viikonlopun tulokset

Naisten Salibandyliiga:

Lauantai 3.12.
NST-Classic 2-8
SSRA-PSS 3-2

M-Team-Happee 6-6 ja.
Steelers-EräViikingit 2-9

TPS-O2-Jyväskylä 13-4

Miesten Divari:

Perjantai 2.12.
Blue Fox-SB Vaasa 6-5

Lauantai 3.12.
NJ-LNM 9-2

Loviisan Tor-ÅIF 11-7

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

HIFK-Erä Akatemia 6-7

Sunnuntai 4.12.
NST-LNM 4-1

NJ-Karhut 7-5
Erä Akatemia-Blue Fox 3-8

HUOM. Otteluiden tilastot näet klikkaamalla ottelulinkkiä. Mukaan on lisätty myös maalikoosteita niistä otteluista, joista semmoinen on ilmestynyt. MM-kisakiireiden vuoksi lisäämme julkaistuja koosteita uutiseen sitä mukaa kun suinkin kerkeämme. Lukijoina voitte myös ystävällisessä hengessä ilmoittaa, jos jostain ottelusta on tullut kooste, jota emme ole vielä lisänneet uutiseen.