Petteri Puustinen iski viisi maalia Welhojen verkkoon. Kuva: Jari Turunen.

Miesten Divarissa NST nappasi yllätysvoiton SB Welhoista Kuopiossa. Loppulukemat merkattiin selvästi 10-4 lappeenrantalaisten hyväksi.

Kahden erän jälkeen NST johti maalilla ja heti kolmannen erän alussa Welhot tasoitti pelin lukemiin 4-4. Joonatan Kovasen tarkka yläkulmalaukaus aloitti kuitenkin lappeenrantalaisten loppurynnistyksen ajassa 43:58 ja jäi myös ottelun voittomaaliksi. Tasaiseen tahtiin osumia iskenyt NST teki kaksi viimeistä maaliaan tyhjään welhorysään.

Ottelun ehdoton ykkösnimi oli 5+1 -tehot tehnyt Petteri Puustinen. Arto Vainikainen nakutti lukemat 3+1 ja Ere Laitimo 1+3. Joonatan Kovanen antoi voittomaalin lisäksi kaksi maalisyöttöä. Maalilla Jarkko Monthan napsi huimat 41 torjuntaa. Aki Kolari oli Welhojen tehokkain kahdella maalillaan.

Welhoille tappio oli kauden toinen ja kotona ensimmäinen. NST nousi 12 pisteeseen ja on nyt kolmanneksi viimeisenä.