Video: Ruotsalainen maalirohmu tavoittelee Mika Kohosen hurjaa piste-ennätystä

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Ruotsin Superliiga palasi joulutauolta tiistaina yhden ottelun voimin, kun Falun ja Linköping iskivät yhteen ensiksi mainitun kotikentällä. Falun palasi voittokantaan kaatamalla viime kevään finalistin maalein 12-4.

Ottelun sankareina häärivät Ruotsin maajoukkueesta tutut nimet. Rasmus Enströmin pistesaalis oli komea 1+4, Alexander Galante Carlströmin 3+1, Johannes Larssonin 3+0 ja Emil Johanssonin 2+1. Ottelua seurasi paikan päällä kaikkiaan 2532 katsojaa.

Galante Carlström on ollut menneellä kaudella Ruotsin Superliigan dominoivin pelaaja, ja johtaa sarjan pistepörssiä 15 pisteen erolla seuraavaan. Maaliruisku on tehnyt 15 pelaamassaan ottelussa tehot 37+13=50. Galante Carlström voi pelata tällä kaudella maksimissaan 31 runkosarjan ottelua, ja nykyisellä tahdilla pistesaldo jäisi johonkin 103-104 pisteen tietämille.

Ruotsin Superliigan yhden kauden piste-ennätystä pitää hallussaan Mika Kohonen saldolla 39+68=107. Vaikka laituri ei Kohosta saavuttaisikaan, niin myös yhden kauden maaliennätys on mahdollista rikkoa. Tuota rekordia pitää hallussaan 60 maalia kaudella 2003-2004 iskenyt Johan Anderson.

Falunin voitto tarkoitti sitä, että joukkue katkaisi kolmen ottelun tappioputken ja palasi takaisin sarjakärkeen.

2 comments

  1. Aika ikävään sävyyn kommentoit #51 tuolla Jarkko Niemistä koskevassa uutisessa. Menehän itseesi, ja jos et kommentoi posin kautta, voit jättää kommentoimatta kokonaan ja mennä vaikka lenkille.