OLS ja M-Team eivät saaneet paremmuuttaan selville. Kuva: Juhani Järvenpää.

Miesten Salibandyliigassa M-Team ja OLS väänsivät lajille varsin vähämaalisen 2-2 -tasapelin.

Erikoista eivät silti välttämättä ole lukemat, vaan se, että kaikki maalit syntyivät 11 minuutin ja 13 sekunnin sisällä alkuvihellyksestä. OLS:n Olli Kinnunen vei vieraat kahden ja puolen minuutin kohdalla 1-0 -johtoon. Lari Sorsa tasoitti ylivoimalla ajassa 3:51. Kuuden ja puolen minuutin paikkeilla Kinnunen iski illan toisensa, mutta ottelun viimeiseksi jääneen 2-2 -tasoitusosuman avauserän puolivälin jälkeen iski Mikko Laakso.

M-Teamin maalilla Simo Metsikkö torjui 14 laukausta ja OLS-veräjänvartija Ville Mestari oli reikäpallon edessä 20 kertaa. OLS on liigassa yhdeksäntenä 11 pisteellä. Sarjajumbo M-Teamille piste oli vasta neljäs tällä kaudella.