Video: Sarjanousijan pitkä voitoton putki katkesi SPV:n kustannuksella

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Miesten Salibandyliigan Steelers järjesti yhden viikonlopun suurimmista yllätyksistä kaatamalla SPV:n lauantaina kotikentällään maalein 8-5.

SPV johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen maalein 2-3. Steelers otti kuitenkin härkää sarvista toisessa erässä, ja viimeiseen periodiin lähdettiin tilanteesta 5-4. Sarjanousija piti pintansa viimeisessä erässä ja täysi pistepotti jäi täten Hämeenlinnaan.

Kotijoukkueen teholinkoja oli 2+2 naulannut Timo Johansson sekä pistein 1+2 onnistunut Miiro Maunula. Tomi Aaltonen pysäytti maalillaan 30 laukausta.

Ennen lauantaita Steelers ei ollut voittanut yhtäkään viimeisestä yhdeksästä pelistä. Voiton myötä joukkue nousi Kooveen ohi sijalle 12. SPV on edelleen liigan kolmostilalle, mutta seinäjokelaisjoukkue on kärsinyt kaksi tappiota viimeisestä kolmesta kamppailusta.

Ottelutilastot

14 comments

  1. Mm-tasolla suomi ja ruotsi. Sm-tasolla Classic ja EV. Vaikka nyt miten hypetetään, että laji saa huomiota, niin onhan tää surullista, että max 2 voittaja ehdokasta on vuodesta toiseen..

  2. Niin, vähän niin kuin La Ligassa, MM-koriksessa tai oikein todellisissa marginaalilajeissa kuin jenkkifutis ja baseball. Niissäkin voittaa aina jenkkijoukkue. Todella surullista.

  3. Selostaja oppi nimetkin kun ottelu läheni loppuaan, hyvää eläytymistä selostajalla myöskin 😀

  4. Ja lätkässä jos parhaat mukana, vain yksi joukkue ;-). Senkään tarvii pelata tosissaan, world cup osoitti…

  5. Vuodesta toiseen Classic ja EräViikingit! Huutonaurua tuolle provolle 🙂

  6. Oskulle: la lagissa on muitakin kuin real ja barca. Valioliiga on tiukkaa ja bundesliigakin alkaa taas olemaan puhumattakaan muista. Samoin champparit. Mm-koripallo ei just siks kiinnostakaan ketään kun jenkit ylivoimaisia. Säbä kuuluu myös noihin marginaalilajeihin ja on se mielestäni surullista. Provolle: ihailen laajaa ajattelutaapasi. Tarkoitin että aina on korkeintaan kaks suosikkia. Vuosia sitten oli ssv ja erä ja sitten oli ssv ja spv sitten classic ja happee nytten classic ja ev. Vaikka pari vaihtuu niin aina se on vaan se max kaks ketkä tän voittaa. Tylsää.

  7. Missä on juttu SPV:n 10-2 voitosta Steelerssistä? Steelersin voitosta on kaksi juttua – tarkoitushakuista?

  8. Oli kyllä Steelersille tärkeät pisteet, mitä tästä pelistä saivat. Show’n kyllä varasti tuo selostaja 😀 Hyvin eläytyi mukaan tietyillä hetkillä, mutta muun muassa sanan ja sekä syvyyssuunnan syöttö tulivat kovin vahvasti kulutettua jo pelkästään maalikoosteen aikana 😀 Tuliko selostajasta muille mieleen kesällä radio rockilla olleet kesäfiilis- mainokset?

  9. Ja sillä erotuksella. Sunnuntaina Peliveljien napit oli tiukasti napitettu kiinni ylösasti. Ja joukkue oli ytimessä.

  10. Pääkallon jutut ovat mielestäni pääosin erittäin mielenkiintoisia ja on hyvä että tällainen kanava lajille löytyy. Sunnuntain pelin kooste keskiviikkona on hieman hidasta, kun tuossa välissä kaikki muut välineet ovat jo juttunsa kirjoittaneet ja joitain muita pelejä on jo mennyt ohi. Ja kyllä – ilman muuta altavastaajan voitto ennakkosuosikista on aina isompi uutinen kuin ”itsestään selvänä” pidetty voitto – vai oliko SPV:n sunnuntain voitto sellainen lauantain pelin jälkeen?