Video: Tätä et ole nähnyt ennen – Teemu Selänne ja Jari Litmanen tarttuvat salibandymailaan

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Oletko miettinyt, miltä Teemu Selänne ja Jari Litmanen näyttävät salibandymailat kädessä? Siihen antaa vastauksen tuore Veikkauksen tuottama Säbähaaste-video, jossa legendat ampuvat palloa maaliin tarkkuus- ja kovuuskilpailussa.

Veikkauksen Kymppi ja kasi -videosarjassa Selänne ja Litmanen ovat aiemmin muun muassa haastaneet toisiaan jalkapallossa ja koripallossa.

Tällä kertaa kokeilussa on molemmille melko vieras laji eli salibandy. Selänne vielä antaa kisassa tasoitusta ampumalla leftin puolelta, mutta vaikka Litmasellakin on vahva jääkiekkotausta nuoruusvuosilta, sekään ei tällä kertaa oikein auta.

Katso video alta, niin näet miten Litti ja Teemu pärjäsivät salibandymailat kädessä.

7 comments

  1. Hieno juttu, että Pääkallolla on kumppanuus Veikkauksen kaltaisen merkittävän toimijan kanssa, mutta eikö tästä sisältöyhteistyöstä (sis. videoiden puffaus) olisi ihan kosher kertoa juttujen yhteydessä? Nostaisi entisestään Pääkallon luotettavuutta!

  2. Kivoja nää mainosvideot, just vasta oli Mikke Järvi Exelin pätkässä täällä Pääkallossa.

  3. Hienoa että Veikkaus on lähtenyt tekemään tällaisia! Vaikka se laukausnopeus ollutkaan tämän videon pointti, niin hirvittävää myötähäpeää toi lelututka tossa videossa aiheutti. En usko, että edes Tikka saisi rikottua 100km/h tolla tutkalla. Seuraavalla kerralla kannattaisi kysyä apua vaikka poliiseilta. 🙂

  4. Stadiumtutka näytti olevan, ja ihan millä panoksella vaan väitän, että tikka vetää heittämällä tohon yli huntin…

  5. Tubesta lyötyy myös laineen säbävetokisa ylen toimittajaa vastaan… Ei hänenkään veto sen kumnosempi ollut