Tuoreet maailmanmestarit olivat valokeilassa Tampereella. Kuva: Esa Takalo.

Koovee ja EräViikingit iskivät vastakkain lauantaina Tampereella Tesoman palloiluhallissa. EräViikingit oli ottelussa vahvempi lukemin 7-3.

Kooveelta nähtiin ottelun alussa varsin tyylikäs ele, kun he palkitsivat tuoreet maailmanmestarit vastustajan riveistä. Heistä kokoonpanossa olivat Tero Tiitu, Mika Moilanen ja Tommi Aro. Miko Kailiala ja Jani Kukkola eivät pelanneet.

Ottelussa EräViikingit siirtyivät 5-0 -johtoon ennen kuin Koovee pääsi kaventamaan kahdesti. Kolmannen erän alussa helsinkiläiset kuitenkin menivät menojaan, eikä Koovee päässyt virittämään kunnollista kiriä.

MM-kultajoukkueessa puolustaneelta Tommi Arolta nähtiin ottelussa vasta nyt kauden avausmaali. Ennen ottelua tehot 0+11 iskeneen Aron alivoimaosuma on nähtävissä videolla ajassa 3:02. Koko ottelussa Aro iski tehot 1+1.

Toinen tuore kultamitalisti Mika Moilanen teki ottelussa niin ikään maalin, mutta otti myös viiden minuutin rangaistuksen. Lauri Alkkiin kohdistunut taklaus on videolla ajassa 3:49.

Mainitsemisen arvoinen on myös Kooveelle ainoana kaksi tehopistettä (0+2) tehneen Mikko Immosen pyörähdyssyöttö Kooveen ja koko ottelun viimeiseen osumaan, jonka viimeisteli Samuli Salomaa maalin edestä.