Ei auttanut NST-hyökkääjän neljän pisteen ilta – EräViikingit haki vierasvoiton Lappeenrannasta

EräViikingit oli etevämpi osapuoli tänään Lappeenrannan Urheilutalolla. Kuva: Markku Taurama

Naisten Salibandyliigassa NST emännöi tänään Lappeenrannassa EräViikinkejä. Ottelu päättyi EräViikinkien 8-5 -vierasvoittoon.

Ottelun avauserässä Heidi Lirkki siirsi ylivoimalla NST:n 1-0 -johtoon, mutta vain pari minuuttia myöhemmin Nea Korhonen tasoitti. Tasan 10 minuutin kohdalla Liisa Laapio maalasi lukemiksi kuitenkin 2-1, joissa siirryttiin myös ensimmäiselle erätauolle.

Toisessa erässä tehtiin maaleja niin ikään tasatahtiin, mutta sen vei EräViikingit 2-1 -lukemin. Oona Lampola ja Tuuli Rannala osuivat vieraille, Sikke Korhonen kotijoukkuelle.

Päätöskolmanneksella tasaisen pelin kulku ei juuri muuttunut tilastojen valossa, sillä Anna Yli-Kojola laukoi ensin erän alussa EräViikingit johtoon, mutta vain puoli minuuttia myöhemmin Lirkki tasoitti toisella maalillaan lukemiksi 4-4. Seuraavat osumat taottiin vielä vuorotellen, kunnes viimeisellä kymmenellä minuutilla EräViikingit otti muutaman maalin kaulan ja vei pisteet mennessään.

Illan tehokkain oli 2+2 -tehot iskenyt NST:n Lirkki. Vieraiden Yli-Kojola ja Rannala iskivät kumpikin tehot 2+1. NST on nyt sarjassa kuudentena ja EräViikingit seitsemäntenä. Piste-eroa joukkueiden välillä on yksi piste.