EräViikingit Suomen Cupin finaaliin – Classic ja SPV ratkovat perjantaina järjestäjäkaupungin

EräViikingit kaatoi LASB:n Suomen Cupin välierissä ja kohtaa finaalissa joko Classicin tai SPV:n. Kuva: Juhani Järvenpää

EräViikingit kaatoi LASB:n Suomen Cupin välierissä ja kohtaa finaalissa joko Classicin tai SPV:n. Kuva: Juhani Järvenpää
EräViikingit kaatoi LASB:n Suomen Cupin välierissä ja kohtaa finaalissa joko Classicin tai SPV:n. Kuva: Juhani Järvenpää

Salibandyn TEHO Sport Suomen Cupin ensimmäinen finalisti ratkesi tänään Helsingissä kun liigaa johtava EräViikingit kukisti LASB:n 6-3.

Ottelun tehomies oli hyökkääjä Roni Laasonen, joka laukoi itse illan avausosuman ja syötti lisäksi joukkueensa maaleista kolme. LASB:n pelaajista Heikki Hätönen merkkautti maalin ja maalisyötön.

Toinen finaalipaikka ratkeaa perjantaina klo 15 Tampere Areenalla ottelussa Classic – SPV, jonka voittaja saa myös 21.1. järjestettävän finaalitapahtuman isännöitäväkseen.

Salibandyliitosta kerrottiin finaalitapahtuman isännöintipäätöksestä seuraavaa:

– Asia saatiin sovittua torstaina iltapäivällä SPV:n ja Classicin kanssa käydyssä keskustelussa. Teho Sport Suomen Cupin finaalit pelataan perjantain välierän tuloksen perusteella voittajajoukkueen kotikaupungissa eli Tampereella tai Seinäjoella, vahvistaa Salibandyliiton tapahtumapäällikkö Janne Bruun.

– Miesten finaalin kotijoukkue selviää kuitenkin arvonnassa, hän täsmensi.

Torstain salibandytulokset:

Naisten Salibandyliiga:
TPS-EräViikingit 9-2 Ottelutilastot

Miesten Divari:
Karhut-Erä Akatemia 10-5 Ottelutilastot

Miesten Suomen Cupin välierä:
EräViikingit-LASB 6-3 Ottelutilastot Juhani Järvenpään ottelukuvat

Suomen Cupin finaalit:
Miesten Suomen Cupin haastajafinaali: TahVe – SBS Botnia
Naisten Suomen Cupin pikkufinaali: Ä-Lasti – SB Vantaa
Miesten Suomen Cupin pikkufinaali: SB Naantali – Nibacos
Naisten Suomen Cupin finaali: SSRA – TPS
Miesten Suomen Cupin finaali EräViikingit-Classic/SPV

Teksti: Salibandyliitto/Pääkallo.fi

4 comments

  1. Hienoa, että Classic ja SPV pääsi sopuun, vaikka kotijoukkue arvotaan ja se voi hyvin olla EräViikingit. Reilua…arpaonnea vaan!

  2. Ihmetyttää nyt ku spevellä ja jymyllä on farmi sopimus, niin miksei herrat kivipelto ja palomäki oo kertaakaa käyny koittamas rajojaan liiga peleis? Autio ja rautio tuos sahaa edestakaisin molempien pelejä, mut sielä olis noi pari kovempaaki äijää! Kenestähän toi on kii ettei oo ees testattu?

  3. Ei onnistu, sillä kyseiset ukkelit eivät ole 12 farmipelaajan nimilistalla, ja niitä ei saa olla enempää eikä vaihtaa.

  4. Ai se on niin! kiitti tiedosta.. Nyt ihmettelen miksei ne oo sillä listalla