Indians lisäsi KrP:n ahdinkoa, taisto pudotuspelipaikoista tiivistyy – katso perjantain salibandytulokset

Indians kaatoi tänään KrP:n maalein 5-3. Teemu Venäläinen (77) oli ottelun tehokkain pelaaja. Kuva: Esa Takalo

Indians kaatoi tänään KrP:n maalein 6-3. Teemu Venäläinen (77) oli ottelun tehokkain pelaaja. Kuva: Esa Takalo

Westend Indians isännöi perjantaina Nokian KrP:ta miesten Salibandyliigan kamppailussa. Kotijoukkue nappasi ottelusta kaksi pistettä loppulukemin 6-3.

Vierasjoukkue aloitti pelin vahvasti ja johti 0-2, kun peliä oli ehtinyt kulua 9.07. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin kuitenkin luvuista 1-2. Toisessa periodissa Indians oli vahvempi samon lukemin, joten viimeiselle kaksikymppiselle riitti panosta. Ratkaisu nähtiin viimeisellä kympillä, jonka aikana kotijoukkue osui kolmesti. Voittomaalista vastasi Heikki Iiskola.

Indiansin tehokkain pelaaja oli 1+2 iskenyt Teemu Venäläinen. Mikael Sievänen osui kahdesti, Valtteri Kainulainen onnistui pistein 1+1 ja Aaro Astala tarjoili kaksi maalisyöttöä. Vierasjoukkue ei kaatunut ainakaan maalivahtipeliin, sillä Santtu Pohjonen koppasi peräti 34 torjuntaa.

Kahdeksantena majailevan Indiansin voitto tarkoittaa sitä, että joukkue nousi 16 pisteeseen ja on pisteen päässä sijaa ylempänä olevasta KrP:sta, joka on nyt hävinnyt viisi ottelua peräjälkeen. Vahvavireinen Steelers onnistui kaatamaan omassa ottelussaan Oilersin, joten tilanne pudotuspeliviivalla on todella kutkuttava. Hämeenlinnalaiset nousivat 15 sarjapisteeseen ja sijoilla 7-9 olevat joukkueet ovat nyt kahden pisteen sisällä.

Miesten Salibandyliiga:
Steelers-Oilers 6-5 Ottelutilastot
Indians-Nokian KrP 6-3 Ottelutilastot

Miesten Divari:
Karhut-SB Vaasa 6-6 ja. Ottelutilastot

19 comments

  1. KrP:n alavire on jatkunut tuloksellisesti KooVee pelistä ja pelillisesti Salba ottelusta. Lyhyessä sarjassa (26 peliä) tämä Indians peli on jo sellainen mitä ei ollut varaa hävitä. Koska pelillinen alavire on jatkunut jo kuukauden, niin olisi kiva tietää miten valmennus on reakoinut tappioputken katkaisuun. Jos ei ole reakoinut mitenkään, niin tämä Indians tappio menee sitten jo hyvin vahvasti myös valmennuksen piikkiin.

  2. Toista kierrosta pelataan eikä vastustajat enää juoksekaan KrPn sumppuun ja kaadu vastaiskuilla. Ja Luukkoseltahan ei juuri muuta käyttökelpoista tunnu pelikirjasta löytyvän. Saas nähdä.

  3. Hyvä Steelers !!!!! Jatkossa nähdään varmasti. Huikea Nurminen on yliveto.

  4. Olipa todella hieno halli Hämeenlinnassa. Ainoa iso miinus kilometrin päässä katsomosta oleva kenttä. Todellakin toivon, että Steelers säilyy liigassa.

    Jännäksi menee taistelu playoff-paikoista, onneksi sitä vetoa Nokian playoff-paikasta ei otettu kiinni.

  5. Tulee herkulliset viimeiset kierrokset liigaan ja divariin. Liigassa Steelers nostanut osakkeitaan ja taistelee playoff paikasta krpn ja Indianssin kanssa. Vastaavasti myös putoamiskarsintaan joutumisesta kova kapina neljän joukkueen kesken. Uskoisin näistä kuitenkin olssin sekä lasbin hoitavan itsensä kuiville. Divari taasen ihan auki. Welhot menee menojaan ja Hifk tippuu suoraan. Nst joutunee karsimaan alaspäin mutta muut sijat ihan auki.

  6. @Arto Kilponen: Tarjosit vetoa, kun ehdin povata Krp:n putoamista playoff-rajan alle. Oma näkemykseni perustui niin surkeaan peliin mitä Krp esitti ihan alkuvuodesta. Jänisti ottaa veto vastaan. Olis ehkä kannattanut :-).

  7. Hyvä joukkue on enemmän kuin osiensa summa. Oilers on tällä hetkellä jotain päinvastaista. Huttusen näytöt päävalmentajana alkaa olla annettu.

  8. Oilersin edellinen voitto matkapelistä täytti tänään kolme kuukautta. Edellisestä vierasvoitostakin alkaa olemaan kolme kuukautta.

  9. Kyllä tuo Huttunen epäilytti kovasti jo ennen kauden alkua. Nyt alkaa olla tulokset nähty.
    Tuntuu, että nuo pojat osais pelata ilman valmentajaa paremmin kuin nykyisen alaisuudessa !!

  10. Eihän tuosta mitään tuu, kun kokoonpanot vaihtuu jokaiseen peliin ( loukit ei vaikuta niin paljon .)
    Ja tänään YV- kenttä aivan ihmeellisellä kokoonpanolla; tuli av-maalikin ???

  11. Kyllä on mielenkiintoista viimeisistä playoff paikoista . Neljän kauppa Krp, Indians, Steelers ja Ols. Ols myös vielä karsinnassakin , jos ei peli tule normaaliksi. Karsinnat menee ilmeisesti Koo-vee, Salban ja Lasbin kesken ellei M-Team tee uutta ihmettä,

    Kyllä on hieno nykyään seurata Steelerssiä ja ihailla miten valmentajan vaihdos on saanut aikaan. Peli näyttää jo joukkuepeliltä kahden viimekauden jälkeen. Ensi kaudella tuo joukkue tulee olemaan vieläkin kovempi, kun Hämeenlinnassa on alettu ymmärtämään valmentajan merkitys joukkueelle. Tällä kaudella on ennakkoon varmalli putojalle ollut vain Classic ja Evi liian kovia.

    Hienoa työtä Sihvonen ! ja Steelerssin JOUKKUE.

  12. Jännä muuten miten hienosti nousijat ovat pärjännet Salibandyliigassa. Lähes kaikkihan näistä ovat olleet ennakkoon lähes varmoja putoajia, mutta eipä ole sen kummemmin M-Team kuin SalBakaan lähtenyt suoraan ja Steerlersin ja LASBin kanssakin näyttää aika hyvältä.

  13. Huttusta on turha kritisoida kesken kauden, jos kauden päätyttyä oilers on mitallipelien ulkopuolella on joukkue ja valmennus epäonnistunut.
    Oilers on kärsinyt tällä kaudella poikkeuksellisen paljon loukkaantumisista, esim. Hänninen, Pajukoski, Töllikkö, Raikamo, Pfitzner..näkyyhän se myös tuloksissa.
    Jos/kun öljymiehet saavat kaikki parhaat pelaajansa terveinä kentälle pudotuspeleihin niin voidaan odottaa mitallia.

  14. Puolustaminen Oilersilla on pahiten ollut pielessä. Loukkaantumiset pitkälti hyökkäyspäässä. Pudotuspeleissä Oilers ei tuolla puolustamisella voita yhtään sarjaa. Ero viime kauteen on kuin yö ja päivä.

  15. Oilers on muuten vaan 5 pojon turvin pudotuspeleissä eli ei sinällään nyt ihan vaan kävellä näillä esityksillä ja ilmeellä. Tuosta jos OLS vielä kairaa rästipeleistä Kooveelta ja Lasbilta pojot…
    Voisikin lanseerata Top 2 sen aiemman Top 6 sijaan.

  16. Ei viitti sanoa mitään maajoukkue tason puolustajista, jos puolustus ollut heikkoa ;-). Vähän tommoinen mieliala porukka oilers tuntuu olevan, taso heittelee sinne sun tänne. Aikanaan ssv:n jätkien hidastumiskommentit, tiettyjen pelaajien(casper mm.) lähes legendaarisia, kohta jätkät ite ton ikäisiä:-D.

  17. kyllähän oilerssin valmennukses ero viime vuoteen on kuin yö ja päivä