Nyt se tuli! Jarkko Nieminen iski uransa ensimmäisen maalin Salibandyliigassa

Jarkko Nieminen avasi maalihanansa OLS:aa vastaan. Kuva: Mika Hilska

Jarkko Nieminen avasi maalihanansa OLS:aa vastaan. Kuva: Mika Hilska

Ex-tennistähti Jarkko Nieminen onnistui avaamaan maalihanansa miesten Salibandyliigassa. Uran avausosuma Tampereen Classicin paidassa syntyi sunnuntai-iltana Oulun Luistinseuraa vastaan.

Toisen erän alussa Nieminen pääsi nousemaan maalin eteen, jonne Joonas Pylsyn syöttö löysi tiensä, ja Nieminen ohjasi pallon yhdellä kosketuksella verkkoon. Hänen maali tasoitti ottelun 2–2:een.

Osumaa ennen OLS oli noussut maalin tappioasemasta johtoon toisen erän alkajaisiksi. Ennen sunnuntaita Nieminen oli esiintynyt yhdessä liigaottelussa.

Ottelu päättyi Classicin 8–7-voittoon jatkoajalla.

Ottelutilastot

Lue myös:
Video: Näin syntyi Jarkko Niemisen salibandyuran avausmaali

11 comments

  1. Ei tuolla paljoa yleisöä ole ja maksaneista erittäin vähän. Mitähän pelaajat ajattelevat ihan oikeasti tuosta Niemisestä.

  2. Noniin pojjaat, palsta on avattu! Nyt voi taas se länkyttäminen alkaa – ihan mistä tahansa. Hävinneet huutaa vääryydestä, entiedämitkä Niemisestä ja sitten kaikki on muuten vaan huonosti.
    Pysykää pois sieltä halleilta ja netistä jos ei sielu kestä! Kutokaa vaikka mamman kanssa sukkia.

  3. Jarkko oli hyvä mutta matsin tähti oli Piha, neljä maalia ja uskomaton syöttö joka ratkaisi jatkoajalla.

  4. 2+10 tilanne oli kyllä melkoinen, Pylsy tekee mitä se nyt joskus tekee ja clasu yvlle, Jepjep

  5. Kyllä puolueettomana seuraajana totean että erotuomarien 2+10 meni metsään ja Pylsy pääsi tilanteesta kuin koira veräjästä. No Lewis ei ensimmäistä kertaa suosi toista joukkuetta.

  6. Lewiias seuranneena jo vuosien ajan, en voi käsittää miten viheltää liigassa saati 3-divaria ylempänä. Aivan liian nopea laji Lewisille tuomittavaksi, suosittelen vaikka golfin tuomarikurssia jatkossa.

  7. Mun mielestä Nieminen oli paras pelaaja ja Classicin pitikin voittaa! Ja tuomarit oli kans samaa mieltä!

  8. Samaa mieltä ja pelkäänpä, että babyface Pylsyä kohdellaan veilä kaltoin jossain vaiheessa, kerjää sitä itse koko ajan ja harmi jos jotain tapahtuu.