Tehokas kaksiminuuttinen ratkaisi – EräViikingit valloitti miesten Suomen Cupin

Kuva: Esa Takalo

Classic ja EräViikingit mittasivat toisiaan lauantaina miesten Suomen Cupin finaalissa. EräViikingit voitti ottelun maalein 5-4.

Ottelun ensimmäinen erä oli helsinkiläisten heiniä ja tauolle mentiin lukemissa 1-2. Classic kuitenkin paransi ottelun edetessä otteitaan ja viimeiseen periodiin lähdettiin 2-2-tasatilanteessa.

Classic vastasi kolmannen erän avausmaalista kahden miehen ylivoimalla. EräViikinkien kahden minuutin tehojakso erän puolivälissä tuotti kolme osumaa ja tilanne muuttui vieraiden kahden maalin johdoksi. Classic kavensi vielä, mutta ei päässyt tasoihin kovasta kiristä huolimatta.

Mika Moilanen ja Tuomas Iiskola iskivät pisteet 1+1 ottelussa. Santtu Strandberg torjui mallikkaasti maalillaan ja pysäytti 21 laukausta. Classicin Sami Johansson onnistui pistein 2+1.

Suomen Cupin finaalin voittomaalin tekijä: ”Vähän kävi tuuria, mutta hyvä, että meni sisään”
Classic-kapteeni harmitteli virheitä ja tehottomuutta: ”Simppeleitä ja turhia virheitä tuli”