Turussa lähes 1400 katsojaa – TPS iski voittomaalin 28 sekuntia ennen loppua

TPS:lla kulkee ja yleisöä riittää. Maanantaina kaatui SPV maalein 3-2. Voittomaalin iski Sami Saarinen (toinen oik.) ajassa 59.32. Kuva: Anssi Koskinen

TPS:lla kulkee ja yleisöä riittää. Maanantaina kaatui SPV maalein 3-2. Voittomaalin iski Sami Saarinen (toinen oik.) ajassa 59.32. Kuva: Anssi Koskinen

TPS isännöi SPV:tä maanantai-illan ainoassa miesten Salibandyliigan kamppailussa. Turkulaisryhmä löi vieraat maalein 3-2.

Joukkueiden välinen vääntö oli tiukkaa alusta asti. Avausmaali näki päivänvalon vasta ajassa 29.57 Olli Laineen toimesta. Kolmanteen erään lähdettiin tilanteessa 2-1.

Mikko Kohonen tasoitti pelin ajassa 48.08 ja viimeiselle kympille mentiin tasatilanteessa. Ottelun ratkaisijaksi nousi Sami Saarinen, joka iski voittomaalin ajassa 59.32.

TPS:n tehopelaaja oli 1+1 iskenyt Eero Jalo. Vieraiden pistenikkareita olivat 1+1 nakuttaneet Sami Koski sekä Kohonen. Ottelua seurasi paikan päällä kaikkiaan 1388 silmäparia.

TPS on hävinnyt ainoastaan yhden ottelun viimeisestä yhdeksästä. Hyvän vireen myötä joukkue on viidentenä, mutta tasapisteissä edellä olevien Happeen ja SPV:n kanssa. Seinäjokilaisilla tappio oli toinen perättäinen. SPV on sarjataulukon kolmantena.

Ottelutilastot

Anssi Koskisen ottelukuvat

23 comments

  1. Sen verran täytyy kommentoida, että TPS on toki tehnyt hyvää työtä markkinoinnin suhteen, mutta noita ilmaislippuja peleihin tulee niin monesta tuutista, että alkaa lehtiroskis jo täyttyä.

  2. Mistä niitä ilmaislippuja sitten saa hankittua? Pitäisikö tulla ihan mainoksien mukana?

  3. TURKULAISELLE. Kun noin mielesi olet pahoittanut, ja noin pahoin voit, niin keskitä voimasi johonkin muuhun kuin nolla-arvoiseen kommentointiin.

  4. Jos on kerran ilmainen niin mihin tarvitsee jotain lippuja?en oo ikinä ymmärtäny.

  5. mutta mistä löytyy Suomen miesten majun kokoonpano Tsekki otteluun, joka pelataan 4.2. Marli-Areenalla?

  6. Voisiko clasu ja ev saada oman sarjan niin tämä sarja olisi jännä 😀

  7. Jos sulla turkulainen on ylimääräisiä pääsylippuja Tepsin peleihin, laita hyvä kiertämään ja anna niitä muille. Esimerkiksi meidän perheelle kelpaisi seuraavaan matsiin kolme lippua. Voit jättää ne lipunmyyntiin nimellä ”ent turkulaiselle”. KIITOS 🙂

  8. Loppunut lötjösenki jatkuva tepsin lyöminen melko seinään kun tulokset on kääntyneet voitoksi ja kaverikoutsit on alkanut sulamaan

  9. Turusta tulossa vääjäämättä Suomen säbä kaupunki. Toinen mahdollisuus on Ervillä tai Oilerssilla kumpi löytää jipot saada kansa katsomoihin. Classic on jäämässä jalkoihin, viime pelissä (vaikka Nieminen mukana) vain puolet Turun eilisestä yleisömäärästä. Classic ei tule saamaan Tamperetta taakseen, koska pelaaja kaappaukset ärsyttävät isoa osaa potentiaalista yleisöä.

  10. Juuri näin, kuten ÅBOlainen toteaa, Turussa on hyvä pöhinä päällä.
    Marli Areenalla on sopivat olosuhteet säbälle ja sijantikin Turun keskustan tuntumassa.
    Harmi että se ei näy tv:n kuvassa kun kamerat on sijoitettu niin että näytetään tyhjää katsomoa, ei näin.
    Helsingissä ei ole kunnollista säbähallia mikä on iso puute joka rajoittaa kasvua. Vantaalle on liian pitkä matka mikä näkyy EräViikingkien yleisömäärissä, voisiko pudotuspelit pelata Nordiksella?
    Espoossa on myös kasvua mutta se on tullut pääosin yhden Metro Areenan derbyn kautta.
    Tapiolan UH on auttamattoman vanha nykyiaikaiselle katsojalle, missä viipyy uusi halli metroaseman viereen?
    Lasbilla olisi mahdollisuus samaan kasvuun kuin Turussa jos pelaisivat kaikki matsit Lahdessa.
    Oululla olisi myös mahdollisuus panostaa parempiin olosuhteisiin, milloin siellä pelataan ensimmäinen jäähallimatsi?
    Tampereen Classic on ollut ykkönen yleisömäärissä, näin myös tällä kaudella. Turku on hyvä haastaja, jos pelaavat pudotuspeleissä voidaan nähdä vieläkin suurempia yleisömääriä?

  11. Ei niitä mitaleita voiteta isoilla rahahalleilla.Ja hyvä niin.

  12. Nyt kun yleisömäärät alkavat olemaan >1000, niin eikös muitakin katsomoita voitaisi avata?

  13. Pelaajiahan kasvukeskukset saavat puoli-ilmaiseksi sijaintinsa ja väestömääränsä takia.Helsinki,Espoo,Tampere ,Turku,Oulu etc.

  14. Kertokaa nyt ihmeessä turkulaiset mistä noita ilmaislippuja saa! Seuraavaksi otan pari kaveriakin mukaan peliin, jos lippuja saa ilmaiseksi.

  15. No hehheh, on kyllä ollut mitalit kaukana Tepsillä ja rahahallilla vielä yrittää niitä haalia. Ei vaan näytä riittävän noi puoli-ilmaisetkaan kasvukeskuksiin tyrkyllä olevan pelaajat Turus. Jottain tarttis varmaan tehrä, ku joka tuutista tulevat ilmaset liputka ei enä kiinnost.

  16. Confirmed. Ei mulla ainakaan ole mistään ilmaislipuista tietoakaan vaikka asun paikkakunnalla. Joka peliin maksan itseni sisään. Ilmeisesti jotain ilmaislippuja tais olla pienille tuon MM-kullan jälkeen, yhdessä pelissä?

  17. Ensimmäinen kotivoitto SPV:stä yli 8:aan vuoteen ja heti paukkuu henkselit turkulaisilla.Ja vielä ylivoimainen voitto.yhdellä maalilla 🙂

  18. Mistähän tämä ainainen huhu ”massiivisesta ilmaislippujakelusta” syntyy, kun joidenkin joukkueiden peleihin tulee kunnolla katsojia? Ja ”No huh huh”:lle vastauksena, että ei täällä henkseleitä paukutella jonkun SPV-voiton jälkeen. Ennemmin hävettää se, että voitto tuli niin tiukasti ja ihan loppu hetkillä. Viimeksi M-Team voitti SPV:n vieraissa sentään 3 maalilla.

  19. Rahahalli=Marli Areenan olosuhteet ja palvelut kuitenkin vain jääkiekon divaritasoa.
    Jos säbän liigaseurat haluavat ansaita muutenkin kuin juniorien avulla on palveluja kehitetävä.
    Kun yleisömäärät nousevat yli tuhannen on seurojen mahdollista ansaita oheismyynnillä, kuten esimerkiksi ruoka- juoma- fanituotteilla.

  20. Trivia:Moniko jääkiekon sm-liigajengi tekee positiivista tulosta?kertokaa vaikka tänne TPS jääkiekkojoukkueen 10 viimevuoden yhteenlaskettu tulos?Ku on kerran niin hyvä bisnes..isot hallit ja huippupalvelut ja oheistuotteet 🙂

  21. Tais TPS :n huippupalveluja tuottava lätkäpuoli tehdä ainakin vuonna 2015 2,3miljoonaa tappiota.Eli salibandy on jo nyt parempi bisnes? 🙂

  22. Marli Areena on lätkää Mestiksessa pelaavan TuTon kotihalli. Oheismyynti Tepsin peleissä ei taida kartuttaa salibandy Tepsin kassaa lainkaan.

    Oli katsojia saatu värvättyä katsomoon millä tahansa, se ei poista sitä tosiasiaa, että viimeisten ottelujen katsojamäärät ovat olleet korkeat salibandylle ja hieno esimerkki siitä, miten joukkueen menestyksen ja markkinoinnin kombinaatiolla saadaan kansa houkuteltua katsomoon. Voittava joukkue vetää aina paremmin puoleensa kuin häviäjä. Viimeaikaisista yleisömääristä ei olisi voinut haaveillakaan muutama kausi sitten, jolloin TPS rämpi syvällä suossa.