Valta vaihtuu – Joel Siltasesta Pääkallo.fi:n uusi vastaava päätoimittaja

Joel Siltanen (oik.) on Pääkallo.fi:n uusi vastaava päätoimittaja. Kuva: Mika Hilska

Joel Siltanen (oik.) on Pääkallo.fi:n uusi vastaava päätoimittaja. Kuva: Mika Hilska
Joel Siltanen (oik.) on Pääkallo.fi:n uusi vastaava päätoimittaja. Kuva: Mika Hilska

Joel Siltanen seuraa Jussi Ojalaa Pääkallo.fi:n vastaavana päätoimittajana. Ojala siirtyy 6.2.2017 alkaen Salibandyliiton viestintäpäälliköksi.

Siltanen, 31, on ollut mukana Pääkallo.fi:n toiminnassa lokakuusta 2012 alkaen. Vuodesta 2013 eteenpäin hän toimi toimituspäällikkönä ja helmikuusta 2016 lähtien operatiivisesta toiminnasta vastaavana kakkospäätoimittajana.

Salibandykirjoituksen saralla Siltanen toimi aiemmin kolmen kauden ajan Kooveen miesten liigajoukkueen tiedottajana sekä Salibandylehden avustajana sen viimeisinä vuosina. Kesäkuusta 2014 lähtien hän on toiminut myös ruotsalaisen Innebandymagazinetin suomalaisen salibandyn erikoisasiantuntijana.

– Pääkallo.fi on tällä hetkellä tietynlaisella vedenjakalla, sillä aktiivisessa toiminnassa ei ole ensi kertaa mukana yhtäkään perustajajäsentä. Sivusto jatkaa kunnianhimoista ja keskustelua herättävää salibandyjournalismia, itsenäisenä ja riippumattomana mediana. Pääkallo.fin tavoite on olla enemmän reaktiivinen, kuin tulosorientoitunut, Siltanen linjaa.

Ojala on ollut sivuston isä aina alkuajoista lähtien.

– Jokainen sivustoa seurannut varmasti ymmärtää, että Ojala on tehnyt valtavan palveluksen salibandylle ja pääsee nyt Salibandyliitossa keskittymään entistä enemmän lajin suosion edistämiseen.

– Jälkeen jää hieno perintö, jota aiomme vaalia asianmukaisesti. Pääkallo.fi on mielestäni ennen kaikkea yhteisö, joka on merkittävä osa suomalaista salibandykulttuuria sekä tärkeä kohtauspaikka ”sählyääliöille”. Sellaisena se aikoo pysyä jatkossakin, sillä kirjoittajakunta suhtautuu lajiin tosissaan, kuten useat uskolliset lukijammekin, Siltanen paaluttaa.

Linkit:
Jussi Ojala on Salibandyliiton uusi viestintäpäällikkö
MM-kultahuuma näkyi myös Pääkallo.fi:ssä – sivusto takoi uuden kävijäennätyksen

2 comments

  1. Isoa peukkua ja hattua päästä Ojalan pojalle menneistä vuosista ja onnea uusiin haasteisiin.
    Siltanen on varmasti mies paikallaan ja toivotaan että Pääkallon kehitys säbän valtamediana jatkaa kasvuaan ja se ei lähtisi klikkien keräämisen perässä juoksemaan.

  2. Tämä oli jo suuren yleisön tiedossa pari viikkoa sitten. Siltanen on kone!