Kuva: Kuvakaappaus videolta

Koovee ja Nokian KrP kohtasivat perjantaina miesten Salibandyliigan merkeissä Tampereen Tesoman palloiluhallissa. Koovee oli paikalliskamppailussa etevämpi maalein 11-4.

Koovee löi luun kurkkuun heti ensimmäisessä erässä ja tauolle mentiin lukemissa 4-1. KrP ei saanut kirivaihetta päälle kahden viimeisen erän aikana, joten sarjapisteet jäivät kotijoukkueelle.

Kooveen teholinkoina häärivät Jasse Kuusisto (2+3) ja Samuli Segerman (1+4). Samuli Salomaa laukoi hattutempun ja Mikko Immonen taiteili pisteet 1+3. Veräväjänvartija Arvid Vonk pysäytti 20 laukausta, ja torjunnoista näyttävin oli videolla ajasta 3.15 eteenpäin nähtävä rankkaripelastus.

Kooveelle voitto oli vasta kauden kolmas, ja tamperelaisnippu oleilee tällä hetkellä liigan toiseksi viimeisenä. Vahvan syyskauden pelannut KrP on Salibandyliigan viidennellä sijalla.

Esa Takalon ottelukuvat
Juhani Järvenpään ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

One comment

1. Aikamoisia ylipelaamisia ja koohotuksia krpn hyökkääjiltä, puolustajila ja veskareilta… ei ihme että ropisee. alkaako näätä murenemaan?