Peter Kotilainen viimeisteli teho 3+1. Kuva: Esa Jokinen

Miesten Salibandyliigassa neljäntenä oleva Jyväskylän Happee otti sunnuntaina kotivoiton LASBista. Voittolukemat kirjattiin jännittävän taiston jälkeen kotijoukkueelle 8–6.

Happee johti parhaimmillaan jo 5–1 ottelun toisessa erässä. Joukkueen kolmesta ensimmäisestä maalista vastasi Peter Kotilainen. Hyökkääjä toinen osuma syntyi hienon viimeistelyn päätteeksi läpiajosta, kun hän ujutti pallon yhdellä kädellä LASB-maaliin.

LASB ei kuitenkaan antanut periksi ja nousi jo maalin päähän kolmannessa erässä. Roope Kainulaisen rannelaukaus muutti lukemiksi 6–5 ajassa 46.41. Tästä sisuuntuneena Happee sai pidettyä johtonsa loppuun asti ja iskettyä ratkaisevat osumat lopussa vieraiden maaliin.