Video: Lindforsin veljekset taituroivat hienon kuvion Espoon illassa

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Kuva: Kuvakaappaus videosta.
Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Esport Oilers nappasi perjantai-iltana kotivoiton miesten Salibandyliigassa. LASB kaatui Tapiolassa lopulta selvin lukemin 9–4.

Yksi loppiaisillan näyttävimmistä sommitelmista nähtiin ensimmäisessä erässä, kun Oilers-veljekset Santeri ja Jesperi Lindfors järjestelivät 2–0-maalin. Isoveli Santeri syötti takaviistosta nousseelle Jesperille, joka nosti pallon yläkulmaan.

Santeri Lindfors (1+2) kuului illan tehomiehiin Oilersin Sylvester Raikamon (2+1) kanssa. Pitkään sivussa ollut Oscar Hänninen pääsi pitkästä aikaa näyttämään taitojaan kentillä, ja laukoi yhden maalin LASBin verkkoon.

Vierasjoukkueen Tino Nivala (1+1) ja Matti Korhonen (2+0) summasivat kaksi tehopistettä.

Ottelussa nähtiin myös paljon jälkipuintia herättänyt polvitaklaus.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

5 comments

  1. Öljymiehiltä löytyy taitavia maalintekijöitä näköjään, hyvää opetusmatskua junnuille.

  2. Paljos Ra. Kainulaiselle saadaan jälkikäteen pelikieltoa tosta polvitaklauksesta rankkarin aiheuttaneen tilanteen jälkeisessä kulmaväännössä? Oksettavaa kamaa.

  3. Ei taida Kaunulainen saada mitään tuomiota tuosta sikailusta. Ei ainakaan ole kurinpito päätökissä mitään tuosta. Onhan tuo ihan pelleilyä jos ei kieltoa tule…..

  4. Oilers ei ainakaan taida näitä kurinpitäjälle viedä, mikä on melko outoa. Eli jos ottelussa ei ollut otteluvalvojaa, niin taitaapi rotta kainulainen päästä livahtamaan ilman rangaistusta?

  5. Siis, eikö joka ottelussa pitäisi olla otteluvalvoja? Mutta tällainenhan tuo salibandyn kurinpito on. tutkitaan jos jaksetaan ja pelikeiltoja annetaan ihan miten sattuu. Onko pääkallolla tietoa, että onko pelikeiltoa tullut?