Video: Ruotsin liigassa rytisi taas – tästä päähän kohdistuneesta tällistä seurasi ulosajo

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Kuva: Kuvakaappaus videosta.
Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Fyysiset otteet nousivat jälleen pinnalle Ruotsin Superliigassa, kun tiistaina Växjön ja Warbergin välisessä ottelussa nähtiin kova kontaktitilanne. Vierasjoukkue Warbergin Simon Bundgaard osui tilanteessa Valdemar Alrothia päähän ja sai suihkukomennuksen.

Ahlroth pystyi jatkamaan ottelua, ja Växjö pääsi Bundgaardin pelirangaistuksen seurauksena viiden minuutin ylivoimalle. Eero Kososen edustama Växjö voitti kamppailun numeroin 7–4.

Kovaa pelaaminen on ollut iso puheenaihe tällä kaudella Ruotsin liigassa, ja aiheesta on muun muassa julkaistu avoin kirje.

Ennen joulua Växjön Jesper Sankellille määrättiin neljän ottelun pelikielto laidan lähellä tapahtuneesta kontaktista. Lisäksi Ruotsin tähtipelaaja Alexander Ruddin uran jatkuminen on epävarmaa useiden aivotärähdysten jälkeen.

Tiistaina tapahtunut Bundgaardin kontakti on katsottavissa alla olevasta Innebandymagazinet.se-sivuston julkaisemasta videosta.

Linkit:
Innebandymagazinet.se: Se situationen där Bundgaard får matchstraff
Pääkallo.fi: Ruotsissa jälleen outo ylilyönti – ”Missä on pelaajien välinen kunnioitus?”
Pääkallo.fi: Video: Tästä tilanteesta neljän ottelun pelikielto – ”Raportointipäätökset eivät ole täysin puolueettomia”
Pääkallo.fi: Salibandyn ruotsalaistähti avoimena – ”Seuraava aivotärähdys saattaisi tarkoittaa pysyvää fyysistä vammautumista”

2 comments

  1. ei kovimmasta päästä, vitonen olis ollu ihan ok kortti vähän turhan kova rangaistus

  2. Kaikki jotka hyväksyvät tästä alle pelirangaistuksen ovat hyviä ja esittävät sääntökohdan ja asianmukaiset perustelut, MIKSI. Röda ainoa oikea vaihtoehto koska käsi nousee päähän, ei kuulu tähän peliin.