Perjantaina pallo viuhui kolmesti Otso Tornbergin lavasta Welhojen maaliin. Kuva: Jari Turunen

Miesten Divaria johtavan SB Welhojen hankala jakso jatkui perjantaina, kun Limingan Niittomiehet kävi hakemassa pisteet Kuopiohallista 6–8-voittolukemin.

Kuopiolaiset johtivat ottelua parhaimmillaan 5–2, mutta maalivahdin vaihdon tehnyt LNM näytti, ettei peli ollut ohi. Ensin vieraat tulivat tasoihin kolmannen erän alussa ja kahdeksan minuuttia myöhemmin johtoon.

5–7-voittomaalin iski taidokkaan yksilösuorituksen päätteeksi LNM:n Tuukka Kivioja. Niittomiesten tehokkain puolestaan oli hattutempun iskenyt Otso Tornberg.

Welhot on voittanut viimeisestä viidestä ottelusta vain yhden. LNM nousi voitolla 19 pisteeseen ÄIF:n ja Blue Foxin kanssa, ja sarjataulukossa joukkue on seitsemäntenä.