Video: Tyly temppu – maalivahti löi pelaajaa Ruotsissa

Kuvakaappaus maalikoostesta.

Kuvakaappaus maalikoostesta.

Storvretan ja Växjön eilisessä pelissä nähtiin lauantaina melko likainen temppu, kun Storvretan maalia vartioinut Viktor Klintsten kumautti yllättäen Växjö-hyökkääjä Jesper Sankellia kädellään.

Videon perusteella veräjänvartija syytti hyökkääjää siitä, että hän olisi leikannut maalivahdin alueen läpi. Likaisesta tempusta tuomittiin ainoastaan kahden minuutin rangaistus.

Viime keväänä Ruotsin mestaruuden voittanut Storvreta vei ottelun maalein 4-3 ja ottelun kokonaismaalikooste löytyy alta. Tällä viikolla maajoukkuesentteri Joel Kanebjörkin AIK:sta hankkinut Uppsalalaisjoukkue on tällä hetkellä sarjataulukon seitsemäntenä. Eero Kososen edustama Växjö on sarjan kakkostilalla.

Päivitys 22.1. 15.26 maalivahdin käsi ei ollut välttämättä nyrkissä.

9 comments

  1. Kumautti nyrkillä? Ainakin tuon videon perusteella pisti käden, toki nopealla liikkeellä, pelaajan eteen. Estämiskakkosen uskaltaisi tuosta antaa, enemmässä olisi oikeusmurhan riski.

    Tämä ei tarkoita, etteikö estävä käsi saattanut olla nyrkissäkin. Lyönniltä tuo ei näytä, vaikka saattoi olla sellaiseksi tarkoitettu tai tuntua lyönniltä.

  2. pitää lisätä tohon edelliseen vielä 2+10 min.Mailan heitto +epäurheilijamainen käytös.Eli 2+2+2+10 🙂

  3. Ihan mahdotonhan tuosta nyt taas on nähdä parista pikselistä, että missä asennossa siellä mikäkin pikkurilli on. Aluksi katoin jopa että tuuppaa ihan kyynärpäällä, mutta ilmeisesti ei. On tossa tuomari kuitenkin niin hyvin mestoilla, että pakosti olisi jo lappu heilahtanut.

    Oli miten oli, aikamoista järjenköyhyyttä Klintsteniltä, ihmeellinen kiihkoilu. Parhaimmillaan aivan maaginen maalivahti, mutta ei ilmeisesti luonteeltaan taida olla se ihan tasaisin tai helpoin kaveri.

  4. Jos kyse olisi ollut filmaamisesta, tuskin tuo pelaaja olisi tarkoituksella lyönyt päätään noin lujaa mattoon. Filmaamisesta syyttelijöille voi tulla yllätyksenä, että ohimoon ei vaadita kovinkaan kovaa iskua, että voi vintti voi mennä totaalisen pimeäksi ainakin muutaman sekunnin ajaksi. Ja tuosta kuvakulmasta on mahdoton sanoa, miten kova lyönti oli ja mihin se osui.