Avainpelaajille jatkot – Classic solmi sopimukset maailmanmestarien kanssa

Joonas Pylsy (toinen vas.), Eemeli Salin ja Krister Savonen nähdään Classic-paidassa myös ensi kaudella. Kuva: Esa Takalo

Joonas Pylsy (toinen vas.), Eemeli Salin ja Krister Savonen nähdään Classic-paidassa myös ensi kaudella. Kuva: Esa Takalo

Miesten Salibandyliigan hallitseva Suomen mestari Tampereen Classic kertoi perjantaina tehneensä jatkosopimuksen yhteensä viiden maajoukkuepelaajansa kanssa ensi kaudelle. Heidän lisäkseen Petteri Nykky ja Samu Kuitunen jatkavat joukkueen valmennuksessa vuoden verran.

Nimensä jatkosopimuksiin allekirjoittivat Krister Savonen, Sami Johansson, Janne Lamminen, Joonas Pylsy ja Eemeli Salin. He olivat kaikki voittamassa Suomelle MM-kultaa viime joulukuussa pelatuissa Riian MM-kisoissa.

Lisäksi Classic tiedotti, että keskushyökkääjä Nico Salo vaihtaa maisemaa tämän kauden päätteeksi. Salon uusi osoite on Ruotsin Superliigassa pelaava Helsingborg.

Myös valmennuskaksikko Petteri Nykky–Samu Kuitunen jatkaa Classicissa. Salibandyliitto tiedotti perjanataina, että Nykky palaa myös Suomen maajoukkueen päävalmentajaksi ja Kuitunen liittyy myös Suomen valmennustiimiin. Valmennuksen sopimus Classicin kanssa jatkuu kauden 2017–2018 loppuun.

– Olemme Samun (Kuitunen) kanssa olleet tyytyväisiä seuran ammattimaiseen tapaan toimia ja mahdollisuudesta valmentaa huippujoukkuetta. Haastetta ja hommia riittää edelleen päästäksemme kaksi vuotta sitten asettamaamme tavoitteeseen olla maailman paras seurajoukkue, Nykky kertoi Classicin tiedotteessa.

Linkki:
Uutinen Classicin sivuilla

4 comments

  1. Nyt on kai sitten varaa maksaa pelaajille kunnon liksaa, kun valmentajan palkan maksaa liitto?

  2. Savosen pitäminen on kyllä elin tärkeää clasulle