EräViikingit taistelee edelleen runkosarjan voitosta – katso sunnuntain salibandytulokset

EräViikingit nappasi tärkeät kaksi pistettä. Kuva: Juhani Järvenpää.

EräViikingit nappasi tärkeät kaksi pistettä. Kuva: Juhani Järvenpää.

Salibandyn pääsarjoissa pelattiin sunnuntaina yhdeksän ottelua. Niin miesten kuin naistenkin Salibandyliigaa pelattiin kolmella paikkakunnalla, samoin kuin miesten Divaria.

EräViikingit ei anna periksi taistelussa miesten Salibandyliigan runkosarjan voitosta. Tänään kaatui OLS Oulussa lukemin 9-5. Helsinkiläisten tehoniekat olivat Jani Kukkola tehoin 2+1 ja Janne Hyvönen pistein 1+2. Matias Tiira osui OLS:lle kahdesti.

Sarjakakkonen EräViikingit on vain pisteen kärjessä keikkuvaa Classicia perässä ja tamperelaisilla on yksi peli enemmän pelattuna.

Naisten Salibandyliigassa TPS juhli neljän pisteen viikonloppua kaatamalla O2-Jyväskylän vieraissa lukemin 8-2. Eilen joukkue voitti Happeen niin ikään vieraskentällä.

Tänään turkulaisten tehonaisina operoivat Jenna Saario tehoin 3+1 ja Milla Nordlund kolmella maalisyötöllään. TPS nousi tulosten myötä tasapisteisiin sarjakolmonen SSRA:n kanssa.

Miesten Divarissa pelattiin isoista pisteistä Botniahallilla, kun SB Vaasa isännöi FBC Turkua. Voitto merkattiin tiukan kamppailun jälkeen vaasalaisille numeroin 6-4.

Näin ollen SB Vaasa paranteli asemiaan taistelussa playoff-paikoista. Voitolla oranssipaidat nousivat 24 pisteeseen ja kasvattivat eroa pudotuspeliviivan alapuolella tasapisteissä oleviin FBC Turkuun, Blue Foxiin ja ÅIF:iin. Vaasalaisten takana Limingan Niittomiehillä on pisteitä niin ikään 24 ja Josballa tämän päivän Loviisa-tasapelin myötä 23.

Miesten Salibandyliiga:
15:30 Indians-SPV 3-4 Ottelutilastot
17:00 OLS-EräViikingit 5-9 Ottelutilastot
18:30 Happee-M-Team 17-0 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga:
14:00 SB-Pro-Koovee 6-5 Ottelutilastot
16:30 O2-Jyväskylä-TPS 2-8 Ottelutilastot
18:00 Steelers-NST 1-4 Ottelutilastot

Miesten Divari:
16:00 SB Vaasa-FBC Turku 6-4 Ottelutilastot
16:00 Blue Fox-Erä Akatemia 2-3 Ottelutilastot
17:00 Josba-Loviisan Tor 5-5 Ottelutilastot

12 comments

  1. Ois kiva ku kaikkia pelaajia koheltas tasapuolisesti. Taas majupelaajista Kailiala koko illan huuteli ”hereillä punanen” ja sai tehä kentällä, mitä halus.

  2. TPS on pelannut kaksi peliä vähemmän kuin Rankat ankat, joten valitsijan paikalle on vielä punnertamista. On tää Pro kivenä naissalibandyn kengässä! Onks tää joku ruotsalainen jengi? Siellä se vaan ihan kiusallaan roikkuu kakkospaikalle, jolle olisi tunkua, mutta millä ne sieltä kammetaan?

  3. Kiva viikonloppu Happeen miehillä. Eilen 39 minuutin jälkeen 10-1 ja tänään lopputulos 17-0.

  4. On se Peter Kotilainen kova. Happee alkaa oleen yhden pelaajan joukkue, niin paljon Peter on muuta joukkuetta edellä. Miehen pitäisi mennä Ruotsiin jos haluaa kehittyä edelleen. Happeesta ja koko liigasta ei löydy riittävästi miehelle haastetta.

  5. Täysin samaa mieltä huhheijaan kanssa. Tämän kauden jälkeen olisi Peterin lähdettävä Ruotsiin. Ei oo mitään järkeä enään hänellä pelata Suomessa. Liian ylivoimainen tännä, nuorikaveri, kehittyy vielä lisää ja saisi varmasti pelata täysammattilaisena salibandya! Eikös kuulosta hyvältä Peter..? Kielitaidosta siirto ei saa olla kiinni.

  6. Olen samaa mieltä, Ruotsiin lähtö voisi olla Peterille yhtään pitemmällä tähtäimellä todella hyvä veto. Kasvattaisi sekä kaukalon sisä- että ulkopuolella. Varsinkin jälkimmäinen olisi todella arvokasta kaikille osapuolille.

  7. Kielitaidosta sen verran, että siinä olisi hyvä veto Peterille, eli nimenomaan positiivisessa mielessä saisi olla vaikka se ratkaisevakin tekijä. Kotilaisessa on potentiaalia olla todella kova showmies ihan kansainvälisillekin salibandymarkkinoille. Kielitaitoa tarvitaan lisää ja Ruotsissa sitä tulisi.

  8. Tiedoksi peterin ylistäjille, ruotsissa se ei saisi mitään aikaan johtuen peterin pelityylistä. Suomessa peter ei ole liian dominoiva, takaan että kun tosipelit happeelle koittaa ei kotilainenkaan mahda mitään.

  9. Joo, eihän Kotilainen ole yleensä MM-finaalissakaan Ruotsia vastaan saanut mitään aikaan.

  10. No nyt! EV-naiset onkin päättänyt voittaa mestaruuden ensi vuonna. Ihan uusi valmentajaryhmä koulii porukasta huippu-urheilijoita vai onko rategia sama kuin miehissä – kosiskellaan siellä ja täällä ja toivotaan, että majukuvio houkuttelee! Toivotamme onnea pääkaupunkiseudun ponnisteluille!

  11. Muutamaa maajoukkuepelaajaahan se joukkue tarvitsisi 🙂 Niitä ei vain pääkaupungista taida löytyä….