Kolmen maalin salibandyottelu – Koovee taipui niukasti Marli Areenalla

Kooveen ilta Marli Areenalla oli synkkä. Kuva: Anssi Koskinen.

Kooveen ilta Marli Areenalla oli synkkä. Kuva: Anssi Koskinen.

Turun Palloseura ja Koovee iskivät tänään yhteen miesten Salibandyliigan ottelussa Marli Areenalla. Ottelu päättyi TPS:n hyväksi lukemin 2-1.

Vähämaalisessa kamppailussa TPS-nuorukainen Eero Jalo osui ensimmäisenä ajassa 12:39 Ville Hirvisuon syötöstä. Kooveen Samuli Salomaa onnistui tasoittamaan vasta ottelun puolivälin kohdalla. Toisessa erässä Jalo osui toistamiseen neljä minuuttia ennen toista erätaukoa.

Jalon ottelun toinen osuma jäi kamppailun viimeiseksi ja näin ollen TPS nappasi pisteet. Kummankin päädyn veräjänvartija torjui vähintään 90% varmuudella, sillä Pyry Luukkonen TPS-maalilla pysäytti yhdeksän laukausta ja Arvid Vonk Kooveen tolppien välissä oli pallon tiellä 20 otteeseen.

Nyt 25 pisteessä olevat turkulaiset nousivat sarjataulukossa ohi Happeen sijalle neljä. Koovee jatkaa kamppailua säilymisestä. Pisteitä on edelleen 11 ja sijoitus taulukossa niin ikään yhdestoista.

Ottelutilastot

Anssi Koskisen ottelukuvat

5 comments

  1. Salibandy viihdettä kerrassaan :(. Väsyttävin matsi ever

  2. Oli varmasti tylsä peli. Ainakin numeroiden perusteella. Onneksi menin itse pelaamaan sählyä. Niin säästyi mielipahalta.

  3. Vaikka maaleja ei tullut tuon enempää (yksi kooveen maali tosin hylättiin korkeana mailana) niin kyseessä ei mielestäni ollut missään nimessä tylsä kamppailu. Molemmilla oli paikkansa ja yrittivät kyllä saada palloa verkonperukoille, mutta aina sitä ei vain sinne saa.

  4. Tylsää tai ei, tarkalla pelillä menestyy. Tepsi on tällä kaudella vähintään pronssilla.