Nokialaisille kylmää kyytiä paikallisottelussa – sarjakärki tyrmäävään 12–0-voittoon

Joonas Pylsy syötti Classicin 12 osumasta kolme. Kuva: Esa Takalo

Joonas Pylsy syötti Classicin 12 osumasta kolme. Kuva: Esa Takalo

Nokian KrP jäi keskiviikkona vaille mahdollisuuksia Tampereen Classicia vastaan. Pirkanmaan paikallisvääntö kirjattiin kotijoukkue Classicille peräti 12–0-lukemin.

Ottelun avauserä sujui molemmilta joukkueilta vielä tunnustelevissa merkeissä. Ensimmäisen 20-minuuttisen jälkeen tulostaululla paloi maltillinen 1–0-johto Classicin hyväksi.

Tilanne repesi tamperelaisille kunnolla vasta kolmannessa erässä. Mikko Leikkasen ja Sami Johanssonin osumilla Classic meni nopeasti 6–0-johtoon erän alkajaisiksi.

Ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella sarjakärki kaunisteli numeroita hyväkseen. Illan tehomies Sami Johansson laukoi neljännen maalinsa iskemällä joukkueensa 11–0-osuman. Nollapelin tolppien välissä pelannut Lassi Toriseva kirjautti tilastoihinsa yhden syöttöpisteen heittämällä pallon Lassi Vänttiselle, joka laukoi loppulukemat.

Johanssonin (4+0) tehopisteillä mässäilivät Joonas Pylsy (0+3) ja Miro Lehtinen (0+3). Voitto nosti Classicin 41 pisteeseen, kun taas nokialaiset jatkavat seitsemännellä sijalla.

Ottelutilastot

25 comments

  1. Krp divariin, taso ero liikaa 🙂 Jääkö liigaan enää muuta kuin 4 joukkuetta? Oliko niin että suomi pärjäsi jääkiekossa heti kun meni MM kisoihin? Vai muistanko väärin että Neuvostoliitto voitti useasti Suomen jotain 10-0, 10-1 jne.?

  2. Krp:stä en tiedä, mutta eikö kaksi joukkuetta Tampereelta olisi ihan tarpeeksi?

  3. Mites krpn oksasen ensi kausi menee? Ja koska Pääkallon huhumaa avataan?

  4. Pitkästä aikaa tv-peli netistä ja olihan tuo valitettavan tuskallinen näytelmä katsella. Krp superpassiivinen. Pikkuhiljaa C mätti maaleja ja lopulta selkäranka nipsnaps ja ovista ja ikkunoista vielä rumat numerot. Ymmärrän sikäli ”tehkää ny jotain” huutelut… Mutta… Liigaa supistamalla saadaa karsia vissiin 4 jengiin. Kärki vaan karkaa ja vetää ”liikaa” kovimpia pelaajia.

  5. Voisiko joku kertoa että mistä noita matseja näkisi ilmaiseksi joltain striimeiltä? vai onko sellaisi? Itellä näkyy Fanseat, eikä nyt viittis hankkii tota IS Extraa..

  6. Tässä nähdään, että salibandyliigan ongelma ei ole M-Team tai SalBa, vaan Classic ja EVi. Ei mikään ihme M-Teaminkään taso, kun viime kauden kantava voima Reunamäki ostettiin kakkos- tai kolmoskenttään Classiciin.

  7. 46:lle. Näin se menee kuule muissakin lajeissa. Isot ovat isoja ja pienet pieniä. Serie A:n ongelma suurin ongelma on Juventus.. yhyhhyhyhyyyh…. Sama Ranskassa, siellä on PSG.. yhyhyhhyyyyhhyyh…

  8. Yllättävän ujot lukemat Classic malttoi takoa. Vastus aivan umpijäässä tai umpisurkea. Kenties molempia? Joku NHL:n tapainen varaussysteemi pitäis saada kotimaiseen säbään. Eihän kukaa halua maksaa nähdäkseen tällaisia ennakkoon varmoja perseraiskauksia.

  9. Olihan tuo kyllä aika murskajaiset vielä derbyssä. Katsottiin matsia (tv:stä, Istv) ja kyllä tuo Classic pelasi paremmin ja hallitus peliä.
    Vaikka osa kommentoijista oli sitä mieltä, että KrP:n taso on liian heikkoa ja pitäisi pudottaa Divari in, en ole aivan samaa mieltä. KrP pelannut kelpo kauden, voittaen mm. Happeen kaksi kertaa ja SPV:n. Kyllähän noita murskavoittojakin tulee lajissa kun lajissa. Okei, ehkä liigasta saataisiin pikkuruinen tasaisempi, pudottamalla joukkuemäärää. Esim. (Kaikella kunnioituksella työtä arvostaen) onhan M team pelannut kautensa aika huonosti, kun vikana sarjassa vähiten katsojia peleissä. Mutta silti jos joukkuemäärää pudotettaisiin 1-3 joukkueella, luulisin salibandyn kasvun hidastuminen Suomessa, koska jos aina otetaan huonoimpia liiga jengiin tilalle uudet divari seurat, olisi tilanne sama joka vuosi, jolloin tasoero kasvaisi entisestään, eikä runkosarjan loppusuoralla olisi merkitystä kun olisi pleijjarijoukkueet jo selvinnyt. Eikä sekään helpottaisi divari jengiin työtä, kun liigan halutaan jos aina pudotettaisiin. Minusta mieluummin rahaa pitäisi antaa enemmän arvokasta työtä salibandyn kehittämistä tekeville seuroille, jota kautta uudet kasvavat tähdet voisivat pelata omalla paikkakunnalla opiskelujen ohella (esim. opiskeleva pelaaja Helsingistä,ei taso riitä kuitenkaan vielä Eviin, mutta liiga kilponen pelaaja ja kun m team pudotettaisiin divariin niin jäisi mahd. ilman joukkuetta) salibandy, joista kasvaisivat uudet mikakohoset Ruotsiin pelaamaan ja tulisivat tunnetuksi. Tämä on minun ehdotus!!

  10. noo, eiköhän Johansson osteta kohta jompaan kumpaan, pitäähän kaikkien huippujen kuitenkin päästä superfinaaliin

  11. On tämä nyt parempaa kun silloin SSV:lle voitiin antaa mestaruus jo ennen kautta… Nyt on sentään kaksi ehdokasta.

  12. Ööh: ei pitäisi vaan clasu ja evi voisivat pelata suoraan finaalin ja muut kisata pronssista 😀

  13. Tää on kaikkien aikojen kuivin kausi, lähinnä välieristä lähtien alkaa kiinnostamaan. Potkikaa se KRP nyt helvettiin liigasta.

  14. Ehdotus uudekksi sarjajärjestelmäksi.
    1) Aina, kun joukkue häviää yli 8 maalilla, pistetään tämä joukkue karsimaan 1.divarin sen hetken parasta poppoota vastaan.
    2) Potkikaa KRP helvettiin sählybändiliigasta

  15. Yllättävän tylyt lukemat ilman Jarkko ”Börsday” Niämistä, olisko ollut 15 nolla vähintään jos Jarkko pelillä

  16. Vielä tylympää luettavaa kun katsoo mitkä joukkueet hävinneet maaleilla 8 tai enemmän: Happee, Indians, OLS, KrP, Salba, M-Team, Steelers ja LASB. Parhaiten kaudesta on selvinnyt TPS jolla vain 1-2 maalin tappioita. Ervillä ja Clasulla 4 maalin tappiot kun taas kolmantena majaileva SPV on kärsinyt suurimman tappionsa, 5 maalia, juuri KrP:lle. Että ketäs sinne divariin sitten laitetaan. Ensi kaudella samat pelaajat pelaavat kuka missäkin, mikä on se magneetti joka vetää pelaajia tiettyyn seuraan, onko se raha vai tieto että samassa joukkueessa tulee pelaamaan muitakin ”hyviä” ja mahdollisuudet kärkisijoille sitä myötä aukenee.

  17. Kyllähän sitä voi joukkueiden maalierosta jo päätellä vähän ollaanko oikeassa sarjassa. Salba -88 ja M-Team -85. Joka jengille voi sattua se heikko päivä kun tulee huolella kuokkaan, mutta kokonaiskuvassa kyseiset 2 joukkuetta ovat muita perässä laadullisesti melko paljon.

  18. No joo, onhan tuo häntäpäässä nyt mitä on. Jos maaliero on -88 niin kyllä jotain pitäisi asialle tehdä. Jos olisi enemmän rahaa käytettävissä (sponsoreita kautta yms.) niin heikoimmatkin seurat pystyisivät hankkimaan parempia pelaajia.

  19. Huomioita pelistä: KRP jäädytti fiiliksen hallissa jo ensimmäisessä erässä eikä tunnelma sulanut enää missään vaiheessa. Pelisuunnitelma oli selvä, mutta toteutus jäi puolitiehen. Ero joukkuiden urheilullisuudessa, nopeudessa ja kamppailuvoimassa oli silmiinpistävä, vaikka Classicin ei tarvinnut pistää parastaan. H. Johansson oli KRP:n näkyvin pelaaja vaikka jäikin ilman tehoja. Lopputulos mairittelee nokialaisia, sillä paikkoja oli latoa ainakin parikymmentä maalia. Iso plussa KRP:n huutosakille, joka jaksoi kannustaa ottelun loppuun asti. Chantit raikuivat ja pysyttiin hyvän maun rajoissa.

  20. Classic näemmä kotisivujensa mukaan ainakin etsii mediatiimiinsä muun muassa liikkuvan kuvan osaajia. Josko vaikka ensi kaudella olisi tarjolla sellaistakin herkkua kuin maalikoosteet?

  21. Sanokaa mitä sanotte, KeP pelasi kuten pitääkin.
    Passaillaan ja odotellaan että peli loppuu.
    Tärkeämmät pelit ovat edessä. Turha repiä selvää ennakkosuosikkia vastaan.
    Onhan se vähän tylyn näköistä, mutta.
    Näin sen pitikin mennä. Numerot tosin liian isot kun Clasu halusi pisteitä äijille.

  22. Unohdin pointin. KrP lähtii odottamaan Clasun ankaraa karvausta, ja omia vastahyökkäyksiä.
    Näin sitä aikanaan jengejä ohjeisteltiin jos tasoerot tiedettiin.
    Mutta kun ei sitä tullutkaan, molemmat kukkuvat omalla puolellaan toista odotellen.
    Ja.

  23. älä muuta sa piippu. taitaa olla ainoo jengi joka ei niitä tee. todella ärsyttävää. jopa divariin kuuluvat joukkueet tekevät koosteet