OLS:n päävalmentaja vaihtuu kauden jälkeen – ”Tärkeintä on saada jotain uutta niin itselle kuin pelaajillekin”

Kolmatta kautta OLS:n liigajoukkuetta valmentava Jami Herrala (takana) siirtyy sivuun päävalmentajan tehtävistä. Kuva: Juhani Järvenpää

Kolmatta kautta OLS:n liigajoukkuetta valmentava Jami Herrala (takana) siirtyy sivuun päävalmentajan tehtävistä. Kuva: Juhani Järvenpää

Miesten Salibandyliigassa pelaava Oulun Luistinseura tiedotti perjantaina, että päävalmentaja Jami Herralan ja seuran tiet erkanevat kuluvan kauden jälkeen. Uusi päävalmentaja selviää lähiviikkojen aikana.

Herrala ehti olla Luistinseuran päävalmentajana kolmen kauden ajan. Hänen alaisuudessaan liigajoukkue on edennyt kahtena aiempana kautena puolivälieriin ja taistelee myös tänä keväänä pudotuspelipaikasta.

Hän taustoitti lähdön syitä OLS:n sivuilla ja uskoi, että muutos auttaa molempia osapuolia jatkossa.

– Se miksi tiet eroavat johtuu monestakin syystä, mutta tärkein on se, että ensi kaudeksi saadaan jotain uutta niin itselle kuin pelaajillekin. Olemme kulkeneet usean pelaajan kanssa jo nuoremmasta B-juniori-ikäluokasta lähtien yhdessä ja muidenkin kanssa jo monta kautta. Tuntuu siltä, että tässä kohtaa niin minä kuin pelaajatkin tarvitsemme uusia haasteita. Olemme ottaneet isoja askeleita viime kausina joukkueen kanssa ja seuraavalla valmentajalla tulee olemaan todella motivoitunut ja menestystä janoava ryhmä valmennettavanaan, Herrala perusteli.

Herralan valmentamat joukkueet ovat keränneet menestystä myös junioreiden sarjoissa. Vuosien saatossa palkintokaappiin on kertynyt B-junioreiden SM-pronssia sekä ASM:ssä yksi hopea ja yksi kulta.

OLS kertoi tiedotteessaan, että uuden päävalmentajan nimi julkaistaan lähiviikkojen aikana. Herrala sen sijaan ei vielä paljasta tulevaisuuden suunnitelmiaan, mutta miehen mukaan työt jatkuvat todennäköisesti lajin parissa.

Linkki:
Uutinen OLS:n sivuilla

16 comments

  1. Eetu Vehaselle onnea pestiiin!
    Jamille tsemppiä tulevaisuuteen.

  2. Eiköhän se huhujen mukaan oo Lapasen Reiska. Härmähän vapautuu m-teamiltä varmaan kauden jälkeen (onko lie jo näin tapahtunutkin). Hoitanu siellä homman, eli divari taitaa kutsua…. Saahaan semmoisia joukkueita tilalle, jonka peleissä käy katsojiakin tyttöystävien lisäksi, esim. Welhot.

  3. Vehanen, taitaa olla liika isot saappaat kannettavaksi. Seppo 😀

  4. Taitaa ”Suvirannan Sulttaani” Seppo Pulkkinen pitää taukoa salibandysta. Aika aikaansa kutakin. Onkohan Kaapo Rossi touhunnut enää salibandyn parissa? Tehnyt hyvää työtä aiemmin Olsissa. Siinä voisi olla yksi vaihtoehto.

  5. Itselläni tuli ensimmäisenä Vehanen mieleen, nostettiin täksi kaudeksi edustuksen apukoutsiksi, olisi hyvin looginen seuraaja Herralalle. Nuorelle Vehaselle kuitenkin olisi iso haaste, ei oo isojen poikien peleistä kuitenkaan kokemusta. A-junioreita tällä hetkellä valmentava Krankalla olisi ainakin Divarivalmennuksesta kokemusta. Herrala kuitenkin tehnyt loistavaa työtä oulun käskijänä 3 vuoden ajan, mielenkiinnolla odotan, mihin mies päätyy.

  6. Herrala Nykyn jatkajaksi. Eka kausi apu, sitten päävalmentaja. Suuret haasteet.

  7. Tällä kaudella loistavaa työtä Ols:n b junnuissa tehnyt Topias Vakkuri tulee ottamaan edustuksen komentoonsa.

  8. Kyllä se on fakta että oulusta ei löydy sellasta valkkua joka tuota orkesteria vetää, silleen että saa pleijari paikkaa havitella tulevina vuosina, tai löytyy varmastikki mutta tulos varmaan on sitte mitä on.

  9. Eetu Vehanen? Pelaajat nauraa ja lähtee sen valinnan jälkeen. Kukaan ei pidä tätä kaveria minään oulussa.