EräViikingit haki tärkeät pisteet Oulusta. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Oulun Luistinseura koki kotonaan tappion EräViikingeille lukemin 9-5. Voitto lipesi oululaisten käsistä toisessa erässä.

Ottelun avauserä meni vain lukemin 2-0 vierasjoukkueelle, mutta toinen erä oli oululaislasien läpi katsottuna synkkä. Erälukemat 5-1 EräViikingeille ja kuuden maalin etumatka oli OLS:lle viimeiseen erään liikaa. Peliään petrannut OLS ei päässyt muutamaa maalia lähemmäs ja pisteet lähtivät Helsinkiin.

EräViikinkien tehokkaimmat olivat Jani Kukkola (2+1), Tuomas Iiskola (1+2) ja Janne Hyvönen (1+2). OLS:lle kaksi maalia ampui Matias Tiira.