Video: Kaupin tehokaksoset palasivat kaukaloon 9 kuukauden tauon jälkeen – pisteet 7+2 ja 3+5

Veera (vas.) ja Oona Kauppi palasivat salibandykentille sangen tehokkaina. Kuva: Salibandyliiga

Veera (vas.) ja Oona Kauppi palasivat salibandykentille sangen tehokkaina. Kuva: Salibandyliiga

Tampereen Kooveeta edustavat Oona ja Veera Kauppi, 19, ovat olleet poissa salibandykaukaloista viime vuoden toukokuusta lähtien. Polven eturistisidevammojen vuoksi kaksoset pelasivat kauden ensimmäiset ottelunsa vasta tammikuun viimeisenä päivä.

Äkkiseltään tehopelaajien paluun ei ollut kovinkaan huono, sillä EräViikinkejä vastaan pelattu A-tyttöjen SM-sarjan ottelu päättyi Kooveen 16-2-voittoon. Siskosten panos oli totutun kova, sillä Veera paukutti tehot 7+2 ja Oona pisteet 3+5.

Koovee on A-junioreiden SM-sarjan kakkostilalla. Naisten Salibandyliigassa tamperelaisryhmä löytyy sijalta yhdeksän. Kaupit nähtiin viimeksi pelikentillä U19-tyttöjen MM-kisoissa, jossa he edustivat Suomen MM-hopeajoukkuetta.

11 comments

  1. Hieno maalikooste. Pienenä vinkkinä koosteen tekijälle seuraavaan kertaan: ihan jokaista tuuletusta ja läpyttelyä ei tarvitse ottaa mukaan maalikoosteeseen eikä hidastuksille. Videon kesto lyhenee puoleen ja on näin ollen miellyttävämpi katsoa.

  2. Juu samaa mieltä edellisen kanssa. Ei jaksa katsoa 2 maalia pidemmälle hidastusten vuoksi. Lyhyt on kaunista!

  3. Tässä sitä on superlahjakkuutta! Maajoukkue kutsuu, kun tosipelit alkavat!

  4. Komppaan edellisiä kirjoittajia, mutta pudottaisin koosteen pituuden maksimissaan (riippuu tapahtumien määrästä, hidastukset toki mukaan) kuuteen minuuttiin. Epäonnistuneitakin tilanteita voi mun puolesta jokusen sinne laittaa mukaan, varsinkin otteluiden ratkaisuhetkiltä. Jaksoin tätä juttua neljä maalia katsoa, kun kelasin aina hidastusten jälkeisen tyhjän pois. LAHJAKKAITA pelureita kentällä!

  5. Ehtivät vielä pelastamaan Kooveen naiset pleijareihin. Ilman näitä voisi olla keväällä karsintapelit edessä.

  6. Mies Kooveen Liigajoukkueiden sekä A-poikien koosteiden takaa ei vaan nyt osaa olla hiljaa. Kyllä. Kollegan kooste on ehkä liian pitkä, mutta silti se on kooste. A-tyttöjen pelistä joita ei ihan liikaa näe kuitenkaan joten ollaan tyytyväisiä.

    JONE: Kun kerran homman osaat, niin kaivappa tuolta KVTV:n Tubesta vaikkapa Miesten Koovee-KrP pelin kooste. Siinä matsissa tuli 15 maalia, kooste kestää 9 minuuttia. Lisää siihen kolme maalia ja kerro millä supistat sen kuuteen minuuttiin. Vinkkejä otetaan aina vastaan ja täältä jos jostain niitä osaajia tuntuisi löytyvän.

  7. Hyvä palautteensietokyky Jussi! Toivottavasti sinua ei ole ylikuormitettu näiden suhteen kun noin kipakasti aiheeseen tartut. Nuohan ovat ihan hyviä ja rakentavia palautteita. Jonehan ei väitä osaavansa paremmin, kertoo vaan miltä tuntui katsella. Kivahan näitä on katsella vaikka ovat kokonaisen urheiluruudun pituisia.

  8. Yksi tykkää yhdenlaisista toinen toisenlaisista. Se joka on puikoissa saa päättää millaisia koosteita tehdään sillä kertaa. Mikä tahansa kooste on 1000x parempi kuin ei koostetta. Kiitos kaikille vapaa-aikaansa koosteiden työstämiseen käyttäville henkilöille; Kooveen Jussille, Loviisan Harrille ja kaikille muille!

  9. Eihän tuo palaute edes minuun kohdistunut. Haluaisin vaan tietää, millä saa tehtyä kuuden minuutin koosteen 18 maalin pelistä ja vielä siten että mukaan ottaa muutakin muin maalit hidastuksineen. Kivaa puuhaa noiden tekeminen on, ei siinä mitään.

    -Jussi Koivunen-

  10. KIITOS kommenteistanne ja tehdystä vapaaehtoistyöstä, tässäkin asiassa!

    Jussi Koivusen mainitsema kooste on vieläkin näkemättä, mutta tämän sivun koosteesta poistaisin 1) alkuläpsyttelyt, 2) maalien jälkeiset tuuletukset, 3) hidastuksissa nopeuden hidastamisen ja 4) kättelyt. Koosteen lopusta minuutti menee hyvään ideaan, jonka voi jättää seuraamatta: ottelun tilastot (voisi toki samaan kuvaan laittaa sekä koti- että vierasjoukkueen koosteen) ja sarjataulukko.

    Ohjeistaako liitto koosteen tekemiseen mitenkään? Nuhdellaanko tms. aikuisten liigaseuroja, jos eivät saa koosteita määräajassa tehtyä (Classic lienee tästä se kuuluisin esimerkki?)?

    Keskustelu jatkukoon!