Video: Näätälauma yllätti Happeen – Henri Johansson 5+1

Henri Johansson iski pisteet 5+1 Happeeta vastaan. Kuva: Esa Takalo

Henri Johansson iski pisteet 5+1 Happeeta vastaan. Kuva: Esa Takalo

Nokian KrP laittoi maanantaina luun Happeen kurkkuun. Raholassa pelattu ottelu päättyi Näätien 11-8-kotivoittoon.

KrP:n tehopelaaja oli 5+1 paukutellut Henri Johansson. Jere Oksanen komppasi pistein 1+3 ja Antti Kortetmaa pysäytti 34 laukausta. Vieraiden Peter Kotilainen iski tehot 2+1.

KrP on nyt Salibandyliigan seitsemäntenä. Happee on kerännyt kolme sarjapistettä enemmän ja majailee viidentenä.

Ottelutilastot
Esa Takalon ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

3 comments

  1. Onhan huikeaa katsottavaa tuo Happeen puolustuspeli! Sen luokan mokauksia, että jos ei tietäisi pelattavan tärkeistä pisteistä, voisi kuvitella velttoilun ja passiivisuuden olevan tahallista. Jotenkin sitä ajattelee, junnupeleissä, joo, mutta että liigapelissä voidaan kyykätä näin syvään?! Johansson tekee sitä mistä sille maksetaan: maaleja laatuvedollaan kun kukaan eikä mikään häiritse lähimaillakaan. Senhän se kyllä taitaa. Mutta ihan sivuhuomautuksena kaveria majuun toivoville: niissä peleissä näitä paikkoja ei tule ja liigan tapainen dominointi ei ole mahdollista. Joskus hän on siellä ollutkin, ja aika vaatimattomaan rooliin jäänyt. Mutta hauskaahan lehdistötilaisuudessa näytti olevan, ja Seppo pyöritteli tutusti Happeen ongelmatiikkaa diplomaattisella talentilla. Ongelmia on, mutta onhan tässä aikaa riittävästi kääntää kurssi. No joopa, näinhän se on, mutta kun viesti on ollut sama läpi kauden, niin väkisinkin tuntuu, että ovatko pelaajat yksinkertaisesti vastaanottokyvyttömiä, vai puuttuuko siellä rehtorin salkussa olevasta pelikirjasta puolustuspeliä käsittelevä sivu. Ei se kylläkään paljoa tarvitsisi tuo puoleustuspeli, kun se olisi jo valovuoden nähtyä edellä. Mitalipelijuna jo puksuttaa, mutta jos ryhtiliikettä ei tule, niin Hirvet jäävät kyllä asemalle.

    Ja vielä retorinen toteamus: miten minusta tuntuu, että Krp on sattumalta järjestänyt viime aikoina nimen omaan tämän Happeen vieraspelin Raholan latoon maanantai-illaksi, joka ei ehkä ole ihan niitä ihanteellisimpia ajankohtia 150 km etäisyydeltä tulevalle. Mutta tuskinpa tässä sinällään mitään sen kummempaa tarkoituksellisuutta on. Eikä sen taakse ei voi käpertyä, jos pelaa säälittävän ja naurettavan rajamailla.

  2. Tollasia tehoja ei ihan tsäkällä tehtailla ainakaan noin toistuvasti kun Henri Johanssonilla viime aikoina. Näkisin että majo voisi olla oikea osoite tälle Pistelingolle.

  3. Ehkä voisi kokeilla maajoukkueessa muuhunkin kuin nelosketjuun, jossa dominointi on aavistuksen haastavampaa