Video: Näin jymäytetään vastustajaa – vaasalaishyökkääjältä ovela jalkasyöttö

Jesse Palmberg osoitti juonikkuutensa Loviisassa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Jesse Palmberg osoitti juonikkuutensa Loviisassa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten Divarissa SB Vaasa voitti Loviisan Torin sunnuntaina selvin 12-5 -lukemin. Ottelu pelattiin Loviisassa.

Vaasalaiset onnistuivat karkaamaan isänniltä pikkuhiljaa ottelun aikana ja lopullisesti kolmannessa erässä. Ottelun kenties hienoin osuma syntyi silti avauserässä, kun Jesse Palmberg käytti oveluuttaan hyväksi vastustajan maalin edessä. Todella näppärä jalkasyöttö (videolla ajassa 1:50) vapautti Kevin Nylundin maalintekoon ja siirsi vaasalaiset 3-2 -johtoon.

Oranssipaitojen tehokkain oli juuri jalkasyötöllä herkutellut Palmberg lukemin 0+4. Janne Karvonen, Henry Backman ja Olli Puputti takoivat pisteet 2+1. Jonas Hällfors puolestaan osui samoin pistein Loviisalle.

Voitolla SB Vaasa varmisti paikkansa pudotuspeleissä. Loviisa on viidentenä. Sillä on mahdollista saavuttaa vielä kotietu playoffeihin, mikäli se onnistuu kaatamaan loistavan kauden ennakko-oletuksiin nähden pelanneen Nurmon Jymyn päätöskierroksella.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:


Muokattu 28.2. klo 16.19: Aiemmin jutussa lukenut Henri Puputti korjattu Olliksi.

8 comments

  1. Komeita maaleja Vaasalta. Hyvä esimerkki miten divari peliin ei voi lähteä kahdella kentällä tai tulos on tämä.

  2. Mielestäni TOR on pelannut useamman kerran kahdella kentällä. Jos vain jalkaa riittää. Niin ei pitäisi olla tuokaan ongelma.

  3. Kyllähän sinne vielä jonkun pelaamattoman lajin viivat vielä mahtuis. 🙂 sama juttu on useissa halleissa.

  4. Näitä Tor:n koosteita kun on katsonut, niin kyllähän se vaan vaikuttaa siltä, että joukkue kaatuu usein maalivahtipeliin. Tässäkin mielestäni useampi meni maalivahdin piikkiin.