Video: Näppärä maali – Jokeri-juniorilta taidokas rankkarisuoritus

Jere Vuohijoki maalasi komean osuman A-poikien 1. divisioonassa. Kuva: Iiro Karesniemi

Jere Vuohijoki maalasi komean osuman A-poikien 1. divisioonassa. Kuva: Iiro Karesniemi

Helsingin Jokereiden salibandyseuraa edustava Jere Vuohijoki iski sunnuntaina sangen näyttävän rankkariosuman A-poikien 1. divisioonassa. Jokerit kaatoi Loviisan Torin ottelussa maalein 7-2.

Vuohijoki on vuonna 2000 syntynyt pelaaja, joka edustaa A- ja B-junioreiden lisäksi seuran miesten kakkosdivisioonajoukkuetta.

19 comments

  1. Eikö Janne Halosen samana päivänä suoritettu rankkari mahtunut etusivulle?

  2. Käytöskoulun kautta mj leirille, jäätävä kaveri pelaamaan.

  3. Aikapaljon eråläiset kommentoimas mikäköhä siihe syynä:D

  4. Mun suojatti, aion kasvattaa hänestä liigatähden ja jopa mj. Jos ei Jokereissa niin mun poikana muualla. Muistakaa tämä!
    T: Toivola

  5. Vuohijoesta vai liigatähti ja mj pelaaja ainahan sitä saa toivoa, aikamoni muukin tehnyt hienoja rankkareita kaudenaikana esim Joona Rantala Sveitsissä ja A poikien sm-sarjassa tullu hienoja ratkaisuja ei ollu edes kovin kummoinen yritys,miksi juuri tämä noussut otsikoihin???

  6. Huomaa taas miten sählyporukka on täynnä kateellisia muuleja. Kaveri on juniori ja ainakaan ite en samanikäisenä ollut käyttäytymiseltäni mitenkään esimerkillinen. Tuolla kaverilla on tulevaisuutta ja tarvitsee vaan koutsin joka osaa käsitellä taiteilijapersoonaa ja vetää oikeista naruista pelaajan uraa ajatellen. Turha on taitavaa junnua dumata keskustelufoorumilla nimettömänä.

  7. Huhujen mukaan tehnyt sopimuksen jokereiden kanssa jo ensi kaudesta. Pääsee oikeasti kehittymään vasta kun jättää kojoottiluolan taakse.

  8. Aivan uskomaton viimeistely ! Kaverihan on vasta -00 ikäinen ja mitkä kädet jo tuossa iässä… Varmasti tullaan kaveri näkemään vielä u19 maajoukkueessa. Tsemppiä kovasti !!

  9. Hallihuhujen mukaan ervi,oilers,indians sekä hifk bsm sarja joukkueet (+muutamat asm joukkueet) kilpailivat kyseisestä herrasta !

  10. Näkee että kaveri on ollut Jonin opissa. Huikea vauhti ja pehmeät kädet.

  11. Todella taitava kaveri ja varmasti tullaan vielä kuulemaan lisää! Nyt kun saisi fyysiset ominaisuudet kuntoon ja lähtisi jokereista pois. Kyseisessä seurassa ei tehdä muutakuin luvata asioita mut kaikkihan sen tietää ettei ne toteudu.

    Voisi koko seura vaan kaatua niin olisi yksi lajin häpeäpilkuista poissa. Toivola-Toivonen kaksikolle tuskin löytyy enää hommia. Jokainen säbäniilo tietää heidän maineen.

  12. Mikä ihme angsti porukoilla on? Itse en ole kyseisestä pojasta aikaisemmin mitään kuulut, Se selittynee sillä että muilta kiireiltä en halleilla pahemmin ole viimeaikoina ehtinyt norkoilla.

    Mutta anyway. Kavri joka on 16/17 v, oletettavasti itse tehnyt tuhansia ja taas tuhansia toistoja mailan ja pallon kanssa. Ei siihen ketään valmentajaa tarvita. Tuossa iässä kaikki lähtee pelaajasta itsestään. Valitettavasti se yksilötaito ei kehity siellä seuran harjoituksissa vaan ihan jossain muuaalla. Oli tuon ikäinen nyt kuinka hyvä tahansa, kehitystä tulee varmasti tapahtumaan (ja vielä todella paljon) jos poika (tai miksei tyttö) on valmis neppailemaan mailan kanssa hallin lepakkotunneilla. Lajikultturiin tai sen puutteeseen kuuluu että viimeistään 18 vuotiaana nämä superjunnut dominoi jopa liigatasolla. Ja tämäkin ilman sen kummempaa ohjattua lajiharjoitusta. Nouseminen kansalliselta huipulta kansinväliselle huipulle voi ehkä jo vaatia vähän ohjattua lajijuttuja mutta sen ehtii hyvin oppimaan vanhemmallakin iällä. Se mitä mä tässä yritän kertoa on se että antakaa näiden poikien tehdä sitä omaa juttuansa. Suomessa ei ole montaa valmenatjaa/seuraa jotka osaavat saatikka sitten haluavat mennä yksilöt edelllä. Itse ainakin kannatan sitä että sanoo pojille että mene tekemään maali, sen sijasta että sanoo että älä missään nimessä nyt päästä maalia.

    Ja jos kiinnostus jossain vaiheessa loppuu, niin mitä pahaa siinä on. Onpahan harrastanut jotain ja ollut poissa harmienteosta. Lopuksi vielä, oli seura mikä tahansa niin älkää nyt marisko ja avautuko. Siellä tehdään valtavasti hommia ja uhrataan vapaa-aikaa lajin ja teidän eten.

  13. Täällä ei selkeesti kukaan kun eräläiset tiedä millainen pelaaja hän on oikeasti on ei ole taidoiltaan niin hyvä kun luulette ja EI tulla näkemään u19 maajoukkuees

  14. Kyllä, taitoa kaverilla on, sitä en kiellä, mutta todellakin käyttäytymisessä hieman hiottavaa. Vaikka kyseistä pelaajaa halveksisikin, on turha lähteä häntä haukkumaan. Ei ketään junnupelaajaa pitäisi haukkua vielä ennen kuin ovat siihen ikään päässeet, että pystyvät ottamaan täyden vastuun edesottamuksistaan. Monella junnupelaajalla on ongelmia käyttäytymisessä ja se on täysin ymmärrettävää, onhan ikä vielä nuori ja aikaa on vielä kasvaa urheilijaksi. En silti tiedä onko fiksua tehdä uutisia yhdestä pelin sisällä tapahtuvasta asiasta, jos kyseessä esimerkiksi A-junioreiden alempi sarja tai yleensäkkään mikään juniorisarja. Vaikken mikään kukkahattu täti olekkaan, on mielestäni silti fiksua, että jätetään se kommentoiminen kokonaan tällaisissa tilanteissa pois, koska kommentoiminen pääkallossa alkaa kuulostaa jo vauva.fi keskustelupalstalta. Pitääkö juuri silloin, kun salibandy on ehkä saavuttamassa pienen siivun uskottavuutta, tuoda kaikki negatiiviset kahvipöytäkeskustelut varmasti Suomen suosituimmalle ja ehkä ainoalle salibandysivustolle. Toki kaikki positiivinen kommentoiminen on aina hyvästä ja toivonkin, että jokainen pyrkii pieneen itsesensuuriin vastaisuudessa. En kommentoi siksi, että olisin Vuohijoen sukulainen. En kommentoi siksi, että omat kädet ovat turkasen jumissa. Vaan kommentoin siksi, että kaikki salibandyn ystävät eivät vaikuta täysiltä reikäpäiltä kommentoidessaan julkisella palstalla mitä sattuu.

  15. Jokerit aivan umpisurkea SBS Bluesia vastaan eikä nuoren tähden pinna kestänyt tänäänkään. Good bye Jokerit. Kolmonen kutsuu

  16. Itse voin sen verran sanoa että pohjois-Suomesta löytyy joukkueita täynnä taitavempia yksilöitä eikä tuo ollut mikään ihmeellinen yksittäinen suoritus. Tuo ”taitelijapersoonakin” vedetty varmaan aivan hatusta sillä eihän tämä nuorukainen pelaa yhdenkään ikäluokan ykkös sarjaa jolloin pieniin kikkailuihin on varaa voi vielä kerran kerrata että esim. OLS B joukkueen pakitkin ovat kädellisempiä.

  17. Kaveri on äärinmäisen taitava mutta kentällä todella vittumainen kaveri itse puhuin kaverin kanssa viikonloppuna pelien ulkopuolella niin mukava heppuhan hän on!