Video: Vahva kolmas erä toi voiton Happeelle

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Happee ja Indians mittasivat toisiaan perjantaina miesten Salibandyliigan ottelussa. Happee vei viimeisen erän maalein 4-2 ja voitti lukemin 5-4.

Kotijoukkueen tehomiehiä olivat 1+1 tehtaillut Veli-Matti Hynynen sekä kaksi maalisyöttöä tarjoilleet Panu Kotilainen ja Otto Tikka. Vieraiden Valtteri Kainulainen maalasi kahdesti ja Mikael Sievänen keräsi kaksi maalisyöttöä.

Kolme viimeistä peliään voittanut Happee on sarjan kolmantena. Viimeisestä viidestä kamppailusta ainoastaan yhden voittanut Indians sinnittelee yhä kahdeksantena.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

5 comments

  1. Olipahan sikamaisia temppuja Indiansilta! Onneksi pelattiin Jyväskylässä, niin tuomareilta ei mennyt törkeydet ohi ja Happee pääsi ansaitusti iskemään ylivoimalla kolme maalia! Törkeää pelata noin rumasti herrasmiesjoukkue Happeeta vastaan. Onneksi Indiansin filmit ei menneet läpi, harmi ettei niistä jaettu käytöskymppejä!

  2. Kova tuomio korkeasta mailasta annettu 5min. Happee sillä peliin mukaan ja ohitse. Indians positiivinen yllätys, pallovarmuus hienoa katsottavaa.

  3. Vahinko mikä vahinko, mutta pelaaja on mailastaan vastuussa lähes tilanteessa kuin tilanteessa. Onhan 5 tuosta perusteltua kun ajattelee esim silmävamman yms mahdollisuutta. Ja toisessa jäähyssä Heikkisen pää taitaa kolahtaa töötin seurauksena seinään. Pahan näköistä, jopa pahemman kuin korkea maila.

  4. Ai niin, tais ensimmäinen kommentoija ketjussa yrittää olla sarkastinen 🙂