Video: Veivirankkari puhuttaa jälleen – menikö pallo taaksepäin?

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Ruotsalaistaituri Daniel Johnsson on tunnettu näyttävistä ilmaveivimaaleistaan. Viime torstain Pixbo-ottelussa taituri iski rankkarimaalin ilmaveivillä.

Maali oli ottelun 2-2-tasoitusosuma, mutta Pixbo voitti pelin lopulta maalein 4-3. Sittemmin on ollut keskustelua siitä, että maali pitäisi hylätä, koska pallo menee taaksepäin.

Mika Ahosen valmentaman Helsingborgin kausi on tällä hetkellä vastamäessä, sillä joukkue on runkosarjan yhdeksäntenä. Joukkuetta edustavat Mika Kohonen, Juha Kivilehto, Petri Hakonen ja Jami Manninen.

6 comments

  1. Hylätä ois pitäny, selvästi menee pallo taakseppäin.

  2. Ruotsin liigassa saa kyllä näitä tehdä.Esim.Kippilän hylätty rankkari meni huomattavasti vähemmän taaksepäin.Tuomarit arpoo näitä ihan oman mielen mukaan.

  3. tottakai nämä pitää hyväksyä. Taaksepäin menon kieltämisen perusideahan on se, ettei aleta veivaamaan ees taas veskaa kusetellen. Nytkin oli suoraviivainen ja nopea liike. Tämä on taitolaji – harmi kun kaikki eivät osaa niin pitää kritisoida.

  4. Kyllä maali sitten pitää hyväksyä myös vaikka menee vähän ohi, jos on suoraviivainen ja nopea liike ja taitava kaveri kyseessä.

  5. Selvästi meni. Olis pitäny hylätä. Mutta oli hieman suoritus.