Classic ja EräViikingit voiton päässä välieristä – katso keskiviikon salibandytulokset

Eemeli Salin paukutti tänään hattutempun avauserässä. Kuva: Esa Takalo.

Eemeli Salin paukutti tänään hattutempun avauserässä. Kuva: Esa Takalo.

Miesten Salibandyliigan puolivälierissä Classic ja EräViikingit hivuttautuivat voiton päähän välieristä.

Espoon Otahallissa Classic tyrmäsi Indiansin avauserässä, sillä 20 minuutin jälkeen ottelu oli lukemissa 4-1. Toinen erä oli huomattavasti tasaisempi, mutta siinäkin periodin ainoan osuman iski Classicin Mikko Leikkanen, ja vieläpä alivoimalla. Kolmannessa erässä Indians viritteli kiriä, joka katkesi lopulta kuitenkin Jussi Pihan tyhjään maaliin tulleeseen osumaan.

Classicin Eemeli Salin ampui hattutempun avauserään. Mikko Leikkanen puolestaan nakutteli tehot 1+2. Indiansin tehokkain oli kaksi maalia syöttänyt Mikael Sievänen.

Classic johtaa ottelusarjaan nyt 3-1. Sarja on katkolla lauantaina Tampereella.

Juhani Järvenpään ottelukuvat

EräViikingit oli tyly vieras Raholassa, vaikka avauserän jälkeen helsinkiläiset johtivat Nokian KrP:tä vain 3-2. Toisessa erässä EräViikingit ottivat kuitenkin selvän irtioton johtaen 40 minuutin jälkeen jo 7-2. Kolmannen periodin aikana vieraat jatkoivat myllerrystään, sillä loppulukemat merkattiin numeroin 14-5.

EräViikinkien Tuomas Iiskola (3+1), Mika Moilanen (3+1) ja Jani Kukkola rohmusivat neljä tehopistettä, Roni Laasonen (3+0) ja Miko Kailiala (2+1) puolestaan kolme. Nokialaisten Henri Johansson syötti ja Joni Henttonen teki kaksi maalia.

Otteluvoitot ovat tällä hetkellä 3-1 EräViikingeille. Sarja on katkolla lauantaina.

Esa Takalon ottelukuvat

Miesten Salibandyliigan puolivälierät:
18:30 Happee-TPS 10-6 Ottelutilastot
 Otteluvoitot 4-0 Happeelle. Esa Jokisen ottelukuvat
18:30 Indians-Classic 4-7 Ottelutilastot
 Otteluvoitot 1-3 Classicille
18:30 Nokian KrP-EräViikingit 5-14 Ottelutilastot
 Otteluvoitot 1-3 EräViikingeille.
18:30 Oilers-SPV 8-7 rl Ottelutilastot Otteluvoitot 2-2.

Lue myös:
Happee ensimmäisenä Salibandyliigan välieriin – TPS taipui suoraan neljässä pelissä
Espoossa jälleen rankkarijännäri – Oilersin pää kesti toistamiseen
Omalaatuinen Happee nähdään kuudetta vuotta putkeen välierissä: ”Ihan sama mikä joukkue tulee vastaan”

13 comments

  1. kyllä eräviikinkien pelaajien pään sisään pääsi krp pelaajat ja fanit helposti. Siinä on paikka iskeä sitten tulevien joukkueiden

  2. Tänään aivan loistavaa peliä EV joukkueelta. Loistava peli ja ennenkaikkea Veikkaus TV:n selostaja oli huikea. Liekö oli jonkun kotijoukkueen serkku tai kylän mies. Aivan huikeeta kotiinpäin vetämistä. Ei anneta sen häiritä ja lauantaina Näädät lomille ja EV voi jatkaa välieriin!!

  3. Mitähän selostusta Eräviikinki kuunteli kun kolmannen erän aikana ei muuta kun erviä hehkutti. Kyllähän siellä muutama tehotyyppi tälle päivälle löytyi, mutta ei ne niin sen ihmeellisempiä oo kun muutkaan pelaajat. Krp:n peli ei tänään ollu parhasta antia. Mutta ei vielä kannatta luovuttaa. Go Näädät

  4. Kyllä oli ev:n fani ryhmä ”idän posse”piti sellaista melua pelissä että korvat meinasi haljeta

  5. Vaikka tämä Eräviikingit – KRP oli tavallaan aika selvä jo alusta alkaen, niin ihmettelen silti: KRP:n pelissä ei minkäänlaista muutosvalmiutta pelien välillä. Ainoa mitä näyttää tapahtuvan, on hetkellinen energiabuusti ja hetkellinen karvauksen nosto ylös. Korsman vie tässä suhteessa virkaveljeään 100-0.

  6. Nyt oli kyllä legendaarinen tämä VeikkausTV:n höpöttäjäselostaja. 😀

  7. Pelasiko Tiitu yhtään minuuttia, kun ei näkynyt +/- tilastoissa.

  8. Oli kyllä hyvä tämä VeikkausTV:N selostaja kun Tommi Mertoa hän sanoi Murroksi ja Morics Krumins oli ”Krumsics”. Aiemmin olen törmännyt samaan höpisijään KeLyn maalikoosteissa 1divari kaudelta.

  9. KrP oli kyllä kahdessa viimeisessä erässä täyttä kuraa. Nämä toisen erän sulamiset alkavat olla jo surkuhupaisia. Näädät joutavat pudota, ja tervemenoa Luukkoselle samalla!

  10. Tiitu ei pelannut ollenkaan, en tiedä missä kohtaa otti loukin (alkulämmöt?) mutta peliaikaa ei tullut sekuntiakaan. Istui verkkaritakki päällä, jääpussi jalkapöydässään jalka Ailion sylissä. Kukkolan ihon alle on tainnut joka pelissä Nokian kannattajat päässet, eilen jopa kolmoskoutsinkin. Aina tulostaululle näyttelemässä. Ottakaa Soinista mallia joka otti oikealla tavalla huutelut, naureskellen ja peukkua näyttäen.

  11. Tähän asti vaisuin Krp mitä sarjassa on ollut. Jotenkin ei löytynyt nopeita eikä hitaita hyökkäyksiä ja puolustuskin oli mitä sattuu.

    Meiltä ihan ok suoritus. Kinnusen paluu kentällä oli hyvä asia. Toivottavasti Tiitu oli varotoimenpiteenä poissa, koska pakkiparit elävät jatkuvasti eikä pakisto ole kuitenkaan se EV:n vahvin osa-alue.

    Luukkonen voisi haukkua vaihteeksi jonkun EV:n pelaajan, esim, Puskan tai Rosendahlin. Laasonen oli pelannut tehoilla 0+1 ennen Luukkosen kurmotusta ja sen jälkeen tehot on 3+1.