Ulkomaat

Florida Panthers käynnistää salibandyohjelman – mukana 44 miamilaista koulua

26.03.
2017
Ulkomaat

New York Islanders on tukenut aiemmin salibandytoimintaa. Nyt myös Florida Panthers tarjoaa lapsille mahdollisuuden harrastaa salibandya. Kuva: Daniel Palm

Jääkiekkoliiga NHL:stä tuttu Florida Panthers käynnistää tämän vuoden aikana uuden projektin, jossa se tekee yhteistyötä paikallisten koulujen kanssa ja tarjoaa lapsille mahdollisuuden pelata salibandya.

Mukana projektissa on kaikkiaan 44 Miami-Dade-alueen koulua. Panthers tarjoaa kouluille maalit, mailat ja pallot. Liikunnanopettajat neuvovat kuinka muodostetaan erinäisiä sarjoja ja auttaa mahduttamaan lajin koulujälkeiseen toimintaan.

Panthers aikoo antaa kouluille myös ohjeita ja jakaa salibandyn lajitietoutta. Olemme aiemmin uutisoineet New York Islandersin salibandytoiminnasta New Yorkin alueelle. Islandersin projektista voit lukea lisää täältä.

Florida Panthersin tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen