Morottaja tehokkaana uransa viimeisessä runkosarjan kotiottelussa – EräViikingit kiinni playoff-paikassa

Jenni Morottaja oli iskussa tänään. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

Jenni Morottaja oli iskussa tänään. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

EräViikingit ja Steelers kohtasivat tänään naisten Salibandyliigassa. EräViikingit nappasivat tärkeän 9-4 -kotivoiton nousten samalla Kooveen ohi pudotuspeliviivan yläpuolelle. Steelersillä ottelussa ei ollut panosta, sillä joukkue ei voi enää nousta suoran putoajan paikalta edes teoriassa alaspäin karsintaan.

Uransa tähän kauteen lopettava EräViikinkien konkaripelaaja Jenni Morottaja vietti todellista tehoiltaa, sillä hän osui tehoin 2+2. Hänen lisäkseen hattutempun ensimmäiseen erään ja neljä osumaa koko ottelun aikana iskenyt Tuuli Rannala oli iskussa. Anna Yli-Kojola nakutteli pisteet 1+2.

Päätöskierroksella viimeisen playoff-joukkueen paikasta käydään vielä kiivas kamppailu. EräViikingit nimittäin on 19 pisteessä ja Kooveella pisteitä on 17. Maaliero on EräViikingeillä yhden maalin parempi, mutta helsinkiläiset kohtaavat viimeisellä kierroksella tähän asti voittamattoman Classicin. Koovee puolestaan pelaa vain kolme voittoa tällä kaudella keränneen O2-Jyväskylän.

Naisten Salibandyliigan runkosarjan päätöskierros pelataan huomenna lauantaina 18.3.

Naisten Salibandyliiga:
18:30 EräViikingit Steelers 9-4 Ottelutilastot

3 comments

  1. Näyttää olevan viimeisissä peleissä steelersillä joukkueen kehittäminen keskiössä. Vain kaksi kenttää pöytäkirjassa. Kotipelissäkin pelaajista pulaa????

  2. Vanhat pelaajat pois ja uudet tilalle on uusien valmentajien motto.

  3. Moro oli kuuleman mukaan ilmoittanut lopettamisestaan jo ennen uusien valmentajien tietoa. Hieno ura ja yksi suomen taitavimmista pelaajista ikinä. Taidot olisi varmasti vielä riittänyt mutta hienoa että osaa laittaa lapsen etusijalle. Respect.